Kruidvat mini zonnecrème in SPF 50

Hoi hoi,
In het Kruidvat kun je mini zonnecrèmes van eigen merk kopen. Deze vind ik zeer handig om in de handtas mee te nemen. Zoals je weet moet je in de zomer goed smeren om verbranding of huid schade te voorkomen. Daarom moet je gedurende de dag goed bij smeren.
image

De zonnecrème is beschikbaar in verschillende spf’s. Zo is er, geloof ik, factor 10, 30 en 50. Ik kreeg gelukkig factor 50 om te testen. Ik heb een zeer lichte huid, waardoor ik snel verbrand en mezelf goed moet beschermen. Zelf ga ik ook altijd voor een zo hoog mogelijke factor. Deze zonnecrème beschermt zowel tegen UVA, als UVB stralen en is waterresistant. De zonnecrème is van het Kruidvat eigen merk: SoLait
image

In de flacon zit 50 ml en is ongeveer twee jaar houdbaar. In de zonnecrème zitten zowel water als alcohol. Gelukkig zie ik er ook siliconen, glycerine en boters in zitten. In deze zonnecrème zit een geur, bijgevolg moet je goed opletten als je deze op het gezicht gebruikt.
image
Ik gebruik deze zonnecrème elke dag onder mijn dagcreme. Hierdoor gaat het gezicht jammer genoeg redelijk glimmen, maar daar hebben we een gezichtspoeder voor. Maar toch geef ik aan het glimmen de voorkeur, want ik heb vertrouwen in de bescherming tegen de zon. Verder is de zonnecrème heerlijk, zacht en vloeibaar, waardoor ik geen puistjes krijg. Ik vind de zonnecrème zeker geschikt als bescherming en ze doet alles wat ik van een zonnecrème verwacht.

Deze zonnecrème is van Solait, het eigen merk van het Kruidvat. Voor dit flaconnetje betaal je slechts 1,99 euro.

Gebruiken jullie dagelijks zonnecrème?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge