Rimmel Rita Ora Nagellak in 873 Breakfast in Bed

Hoi hoi,

DSCF4273

Toen ik laatst in Nederland was voor mijn werk, ging ik eens snuisteren bij de nagellakjes in het Kruidvat. Daar vond ik een hele set Rita Ora Lakken van Rimmel. Daar was ik al een tijdje benieuwd naar. Ik nam de nagellak 873 Breakfast in Bed mee. Dit is een mooie, lichte en hemelsblauwe nagellak. Rimmel claimt dat deze nagellak in slechts 60 seconden droog is.

DSCF4276

Verder zou deze nagellak slechts 1 laagje nodig zijn om dekkend te zijn. In het flesje zit 8ml en deze nagellak zou 2,5 jaar houdbaar zijn. Dit is vrij lang voor een nagellak en zeker voor een sneldrogende nagellak. Ik ben niet 100% zeker dat dit het geval zal zijn.

DSCF4280

De nagellak dekt inderdaad redelijk goed. Eén laagje zorgt voor een vrij dekkend effect, maar het blijft licht see-trough. Daarom prefereer ik twee laagjes. Dan krijg je een mooi egaal effect. De nagellak droogt zeer snel. Nadeel hiervan is dat het niet zo lakt. Je krijgt snel een streperig effect. Je moet snel te werk gaan als je een mooie manicure wilt hebben. Het vraagt wat oefening, maar uiteindelijk ging dit bij mij perfect. Doordat het echter zo snel droogt, vermoed ik dat het ook in het flesje zou uitdrogen. Het lakje is misschien niet binnen de minuut droog, maar het scheelt niet veel!.

Deze nagellak is te koop van Rimmel. Rimmel nagellak is te kop bij Rimmel. Voor deze nagellak betaal je 3,99 euro, wat goedkoper is dan vroeger.

Wat is jullie favoriete Rimmel product?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge