Orly Smartgels in Purple Crush

Hoi hoi,

image

Laatst kreeg ik van Di de kans om een Orly Smartgels kleurtje uit te proberen. Heerlijk! Ik kreeg het Orly Smartgels in de kleur Purple Crush om te testen. Op de foto lijkt het koele, lilapaarse kleur. De foto nam de kleur op het flesje verkeerd op. De swatches zijn meer representatief. De feitelijke kleur is eerder roospaars.

image

Net zoals de meeste gellakken heb je hier ook een basiswet nodig. Orly heeft zo’n set en die is de koop bij Di. Zelf heb ik echter de remover van Essence gebruikt en de primer, base- en topcoat waren van gelFX. Je begint je manicure door je nagels nagellak- en vetvrij te maken. Dit doe je door ze af te nemen met de nagellak remover. Vervolgens breng je de primer aan en laat je die goed drogen. Hoe beter gedroogd, hoe langer je manicure blijft zitten, heb ik gemerkt. Vervolgens breng je de basecoat aan en deze laat je een minuutje onder de LEDlamp drogen. Daarna neem je de overtolllige lak. Weg met de remover. De vierde stap is een laagje van de Orly Smartgels lak aanbrengen. Deze laat je dan een halve minuut onder de lamp drogen. Vervolgens breng je nog een laagje aan van het kleurtje die je ook een half minuutje onder de lamp laat drogen. Dan zijn we er bijna. We brengen nu nog een laagje van de topcoat aan, die we een minuut onder de lamp uitharden. Tot slot halen we opnieuw de overtollige lak met de remover weg. Daarna is je manicure klaar en met je gehele manicure ben je nog geen kwartier bezig. Ook kun je je handen erna onmiddellijk opnieuw gebruiken. Dit vind ik heerlijk aan het gellaksysteem.

image

image

Hier bracht ik op de top van mijn nagels de glitterlak uit de Selena Gomez collectie van Nicole by O.P.I. aan. Deze swatches zijn gemaakt na een weekje dragen. Je ziet slechts een klein beetje tipwear aan de wijsvinger. Zelf was ik voorheen nooit onder de indruk van gellak. Bij mij bleef deze nooit lang zitten. Hier was dit echter niet het geval. Ik heb acht volledige dagen van deze manicure kunnen. Verder is het kleurtje ook heerlijk zomers. Ik ben dol op dit lakje. Gisteren haalde ik mijn manicure ervan af, en terwijl ik dit schrijf, beginnen mijn vingers opnieuw te kriebelen. Ik denk dat ik binnenkort wat nieuwe pakjes ga aankopen.

De Orly Smartgels zijn te koop bij Di en Lookiss. Voor deze kleur betaal je 14.95 euro.

Hebben jullie Orly Smartgels al uitgeprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge