Essie nagellak 324 Haute in the heat

Hoi hoi,
wpid-wp-1406643276483.jpeg

Ter ere van de opening van de nieuwe Lookiss winkel kreeg ik van de Di PR dame een aantal productjes kado om te testen. Ik kreeg een Essie mini nagellak uit de nieuwe zomercollectie. In deze flacon zit 5 ml. Dit formaat is niet te koop in de winkel, maar de grotere van 13,5 ml is er wel te vinden. Het kleurtje die ik kreeg is het nummertje 324 ‘Haute in the heat’. Het is een koele, donkerroze kleur. Ik had eerder een gelijkaardige kleur in mijn collectie, maar deze gebruikte ik niet graag omdat de lak niet goed dekte. Zou dit bij deze lak ook zo zijn?

wpid-wp-1406643282852.jpeg wpid-wp-1406704606364.jpeg

Ik was hier net twee lakjes aan het testen. De paarse nagellak kwam gisteren reeds online. Het gaat natuurlijk om het roze lakje. Ik vind deze kleur lekker zomers. Het is een lekkere flashy, maar toch ingetogen kleur. De kleur gaat van paars-roze naar koel donkerroze. Deze nagellak heeft mij zeer aangenaam verrast. De nagellak dekt perfect in één laagje, maar voor het mooie breng ik nog een tweede laagje aan. De nagellak is zeer vloeibaar, waardoor je makkelijk een dunne, perfecte laag nagellak kunt aanbrengen. Doordat je makkelijk deze dunne laagjes kunt aanbrengen, zal de manicure ook snel drogen. Deze lak blijft, net zoals ik van andere Essie lakjes gewoon ben, goed zitten. Ik droeg deze manicure met base- en topcoat en ik kon vijf dagen genieten van een manicure zonder chips.

Essie nagellak kun je kopen in de Di of Lookiss. Verder hebben ze ook Essie lakjes bij het Kruidvat. Deze nagellak komt uit de zomercollectie. Voor het formaat van 13,5 ml betaal je 9,99 euro.

Wat vinden jullie van de Essie zomercollectie ‘Haute in the heat’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge