Lush Green Bubbleroon

Hoi hoi,

wpid-wp-1406751084982.jpeg

Een tijdje terug was ik weer eens aan het neuzen in de Lush. Ik wou weer eens een nieuw badproductje uitproberen. Mijn keuze viel op een groene bubble bar met de naam ‘The Green Bubbleroon’.

wpid-wp-1406751094727.jpeg

De bubble bar bestaat uit twee halve dopjes. Deze zijn aan elkaar geplakt. De groene bubbleroon heeft een heerlijk zomerse geur. De geur bestaat uit vers gemaaid gras (zomer Yihaa!), sinaasappel en bergamot.

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid),Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Shea boter, Fair Trade (Butyrospermum parkii), Parfum (Perfume), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Jeneverbes essentiële olie (Juniperus communis),Limoenolie uit Perzië, essentiële (Citrus aurantifolia), Zoete sinaasappel olie (Citrus sinensis), PEG-6 capryl / caprine glycerides & PEG-60 amandel glycerides (PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides),Gardenia extract (Gardenia jasminoides), *Citral (*Citral), *Citronellol (*Citronellol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Kleurstof 42090 (Colour 42090)

De eerste ingrediënten zorgen voor schuim op het water. De kokosolie en shea boter verzorgen de vermoeide en droge huid. Er zitten vele oliën in, zodat we kunnen genieten van verzorging. Jammer genoeg zit er een kleine hoeveelheid alcohol in de bubble bar, maar dat is zo minimaal en het is goede alcohol, dat je er bijna geen last van kunt hebben.

wpid-wp-1406751100644.jpeg

Ik was in het filmpje vrij clumpsy en vergeten dat ik met een bubble bar aan het werk was in plaats van een bath ballistic. Deze moet natuurlijk niet opbruisen. Je neemt een stukje van de bubble bar en verkruimelt deze onder een lopende kraan. De geur van deze bath ballistic is heerlijk. Ik kom er helemaal mee tot rust. Ik koop deze bubble bar zeker opnieuw. Je kunt met deze bubble bar twee à vier badjes nemen.

Deze bubble bar is van Lush. Voor deze bubble bar ben je 6,05 euro kwijt. Dat is slecht een 2tal euri’s per bad. Dat is zeer goed te doen voor een relax- en verwenavondje voor jezelf!

Wat zijn jullie Lush aanraders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge