Essie chubby cheeks

Hoi hoi,

image

In de goodiebag van de Elle summertour vond ik een Essie lakje. Dat is echt keileuk. Ik kreeg de kleur Chubby cheeks, dewelke jullie hierboven zien. Dank je wel Elle en Essie voor dit leuke kadootje.

image

Chubby cheeks is een oranje lakje. Het is geen feloranje, maar er lijkt een vleugje lichtbruin in gemengd. Hierdoor wordt ze net dat ietsje warmer en een stuk minder fel. Voor een oranje lak is ze echter nog steeds fel genoeg!

image

In een Essie lakje vind je 13,5 ml product. Deze nagellak is twee jaar houdbaar. Persoonlijk vind ik de witte dop er wat goedkoop uitzien, maar het reliëf in het flesje vind ik prachtig. Essie bracht zijn naam op de zijde van het flesje aan. Jammer genoeg staat er een zwarte krabbel op mijn dop. Na de Elle summertour ging ik eventjes het Kruidvat binnen. Om probleem te verhinderen, heb ik deze lak bij het binnengaan getoond en de zwarte streep werd gezet om dit aan te tonen.

image

image

Deze nagellak dekt in één laagje. Voor het mooie voeg ik wel nog een tweede laagje toe. De nagellak droogt snel en blijft goed zitten. De glans die we in de swatch zien komt echter van de topcoat. Zonder topcoat hebben we eerder een satijnglans. Ook staat deze lak verrassend goed bij mijn huid. De kleur steekt niet op een lelijke manier af tegen mijn huid, maar sterkt ze mooi aan.

Essie nagellakken zijn te koop in het Kruidvat. Deze lakken zijn niet heel goedkoop, qua prijs neigen ze eerder naar O.P.I. dan Essence. Voor dit nagellak je betaal je 11,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge