Essence groeit deel 2

Hoi hoi,

Gisteren vertelde ik reeds over het nieuwe Essence display. Dit gaat gepaard met nieuwe producten. Ik toonde gisteren reeds de oog-, lip- en gelaatsproducten. Natuurlijk zitten er ook nieuwe producten voor de nagels in het assortiment.

NAIL ART

Essence thermo nail polish

essence thermo nail polish 01 essence thermo nail polish 02 essence thermo nail polish 03 essence thermo nail polish 04

 

Essence komt weer met nieuwe nail art producten. Aan het assortiment wordt een thermo nagellak toegevoegd. Dat ziet er leuk uit. Deze nagellak reageren op de buitentemperatuur. Wanneer je met deze nagellak een blokje rond maakt, verandert de nagellak van kleur: paarsroze wordt lichtroze, donker muntgroen wordt licht muntgroen, beige wordt abrikoos en donkerrood wordt lichtroord. Dit gaat natuurlijk ook gebeuren als je de omgekeerde beweging maakt. Deze thermo nagellak zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en kosten 1.99 euro. Deze wil ik zeker en vast uitproberen. Zo leuk. Er zijn natuurlijk al andere merken die zo’n lakken in het assortiment hebben, maar niet voor deze prijs. Hierdoor kan ik uitproberen wat ik van het effect vind.

essence shake me i?m pretty top coat 25

Naast de thermolakken wordt ook een nieuwe topcoat aan het assortiment toegevoegd. Deze shake it topcoat moet je eerst schudden voor gebruik. Daarna breng je deze aan op de nagels, waardoor er prachtige holografische glitters aan de manicure worden toegevoegd. Voor deze topcoat moet je 1.99 euro neertellen.

STUDIO NAILS

essence studio nails nail & cuticle brush

Essence studio nails nail & cuticle brush

Perfecte nagels… deze nagel- en nagelriemborstel heeft een ideale ergonomische vorm voor het schoonmaken, peelen en het masseren van de nagels en nagelriemen. Maak simpelweg de borstel vochtig en masseer zachtjes de zeep in over de nagels en nagelriemen voor superschone nagels en zachte nagelriemen. Een echt verwentool!
Consumentenadviesprijs €1,39.

GEL NAILS AT HOME

Essence gel nails at home tip stickersessence gel nails at home french manicure tip stickers essence gel nails at home french manicure tip stickers metallic silver

Nieuw in het assortiment zijn ook de Gel Nails at Home French Manicure tip stickers. Hier ben ik heel nieuwsgierig naar, want ik weet niet hoe je deze kunt combineren met gellak.  Volgens Essence plak je deze stickers op je nagels, waardoor je onmiddelijk een French manicure hebt. In elke set vind je 40 tips en een mini nagelvijl. Deze sets zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en metallic zilver. Voor elke set betaal je 2.59 euro.

MINIS 2 GO

ess. minis2go travel kit ess. minis2go travel pouch

Essence krijgt ook hulpjes en accessoires in miniformaat in het assortiment. Deze zijn natuurlijk handig voor onderweg. Het eerste travelaccesoire is de Essence minis2go travel kit. In deze flesjes van 30 ml kun je op een makkelijk en eenvoudige manier je vloeibare beautyproducten meenemen. Omdat de flesje zo klein zijn, passen ze natuurlijk in elke tas. Naast de travel kit is er ook een travel pouch. Dit reisetui is ideaal voor op reis. Het is geen saai en kleurloos plastic tasje, maar een transparant, waterproof en schattig tasje waarin alles perfect in past.

Voor de travel set betaal je 1.99 euro en voor het tasje ben je 1.59 euro kwijt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge