Catrice groeit

Hoi hoi,

Terwijl Essence groeit, is Catrice ook aan een uitbreiding toe. Aan het assortiment van Catrice worden 130 nieuwe producten toegevoegd. Ja, je leest het goed! Er komen 130 nieuwe Catrice producten. Deze nieuwe producten worden in de nieuwe Catrice beautyshop opgenomen. Dit is een extra groot, twee meter brede display die in sommige Kruidvat filialen te vinden zal zijn. In Nederland zullen er 138 van deze displays te vinden zijn, terwijl dit er in België jammer genoeg maar 53 zijn. Dan maken we maar even een tripje naar waar deze te vinden. Online kunnen we terugvinden op de site van Catrice waar deze displays te vinden zijn.

Vandaag vertel ik jullie is meer over de nieuwe producten die voor de ogen in het assortiment komen. Morgen zal ik jullie iets meer over de andere producten vertellen.

Absolute Matt Eyeshadow Palette

Catr. Absolute Matt Eyeshadow Palette

Catrice heeft reeds het uberpopulaire absolute nude palette in het assortiment. Daar wordt binnenkort het Absolute matte palette aan toegevoegd. In de palette zitten zes subtiel glanzende kleuren. Maar dan zijn ze toch niet mat? Hier versta ik niets van. Het setje bevat een variatie van zes kleuren: van zachtroze tot diepbruin. In het doosje zit ook nog een duo-applicator, waardoor je een subtiele of extravagante look kunt maken. Het paletje kost 4,99 euro. Nog een bedenking. Waarom kost dit palette minder dan het Essence palette. Is het misschien een typo in het persbericht?

Catr. Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen WPCatr. Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen WP

De Calligraph Ultraslim eyelinerpen is waterproof. Het is een aanvulling op het succesvolle niet waterproof product. Je kun de superdunne tip gebruiken op strakke en artistieke lijnen te creëren. De eyelinerpen is diepzwart en vlek- en waterproof. Deze Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen kost 3,39 eruo

Catr. Cake Eyeliner Wet & Dry

Terwijl we toch bezig zijn met de linerproducten. Er wordt een cake eyeliner toegevoegd aan het assortiment. Dit is een poederliner. De eyeliner kan zowel nat als droog gebruikt worden en dit op verschillende manieren. Wanneer de eyeliner vochtig aangebracht wordt is het resultaat prachtig intens, mat en ultra zwart. Een droog lijntje zorgt voor een meer natuurlijke look. Voor deze eyeliner betaal je 3.89 euro.

Catr. Gel Eyeliner WP

Woohoo, er zit terug een gelliner in het assortiment van Catrice. Deze liner is diepzwart en waterproof. Deze gelliner kost 3,99 euro.

Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 040 Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 050 Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 060 Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 070 Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 080 Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 030 Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 010 Catr. Liquid Metal Gel Eye Pencil 020

Er komen ook nieuwe potloden in het assortiment van Catrice. Deze liquid metal gel oogpotloden hebben een zachte, gelachtige textuur met een mooie metallic glans. Dit oogpotlood moet de hele dag blijven zitten zonder vlekken op het ooglid. Dit potlood is geen potlood die je moet slijpen, maar heeft een uitdraaibare tip. Deze metallic oogpotloden zijn beschikbaar in acht kleuren en hebben een prijs van 3.39 euro.

Catr. Duo Eyeliner Brush Catr. Duo Eyeliner Brush

Hmm, vreemd. Ik dacht dat Catrice de duo eyeliner kwast uit het assortiment gehaald had. Ik was dol op deze kwast en kocht nog snel twee back-ups. Nu zie ik dat deze echter vernieuwd is. Aan de ene zijde heb je een rechte kwast en aan de andere zijde een afgeronde kwast. Ik vermoed dat ik de vorige versie leuker vind. Voor deze kwast betaal je 2.89 euro. Misschien zal deze kwast mij aangenaam verrassen.

CATRICE Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel
Perfect gevormde wenkbrauwen geven het gezicht en ogen vorm. Deze natuurlijke getinte eyebrow filler is ideaal om wenkbrauwen mee aan te zetten en te vormen. Met de vezels in de textuur vul je wenkbrauwen subtiel op met ‘kleine haartjes’. Gemakkelijk, snel drogend en zonder te plakken. Verkrijgbaar in twee kleuren.
Consumentenadviesprijs: € 3,59

CATRICE Longlasting Brow Definer
De vloeibare formule in deze innovatieve wenkbrauwpen geeft een natuurlijke kleur en zorgt voor mooi gevormde wenkbrauwen. Met de dunnen tip kun je haartjes bijtekenen en tegelijkertijd te wenkbrauw in zijn geheel definiëren. De unieke formule houdt de hele dag zonder uit te lopen. Verkrijgbaar in drie tinten – blond, donkerblond en bruin.
Consumentenadviesprijs: € 3,39

CATRICE Fixing Brow Wax
Fix it! De transparante, waxtextuur houdt je wenkbrauwen in toom en goed te vormen. De Brow Wax is aangenaam zacht en plakt niet. Voor de optimale styling van wenkbrauwen met een goed verzorgde look. De praktische pen heeft een uitdraaibare tip.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Catr. 2in1 Eyebrow Styler

2 in 1 eyebrow styler

Met deze accesoires kunnen we onze wenkbrauwen in topvorm brengen. Met de eyebrow styler kunnen we op een snelle en nauwkeurige wijze ongewenste haartjes verwijderen. De meeste zullen deze onder de wenkbrauw gebruiken, maar ook op de bovenlip voor die ongewenste snorren kun je deze perfect gebruiken. In elke set vind je twee eyebrow stylers met een beschermdop. In de set kun je ook een wenkbrauwborsteltje vinden. Voor deze eyebrowstyler betalen we 3.99 euro. Deze wil ik wel eens uitproberen.

Instant Eye Brightener
Bright & beautiful. De lichtreflecterende textuur van de Eye Brightener licht donkere kringen op en geeft ogen een heldereuitstraling. De fijne rosé formule bevat hyaluronzuur dat de huid intensief hydrateert. De verwennende textuur kan met een zachte flock applicator worden aangebracht onder of over de make-up.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Pfff, dit wordt een heel lang artikel. Oorspronkelijk wilde ik dit artikel in twee delen opsplitsen. Het zullen er echter drie worden. Morgen vertel ik jullie welke oogproducten er nog nieuw zijn in het assortiment. Overmorgen maken jullie kennis met de overige producten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te lezen. Tot morgen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge