Catrice groeit deel 2

Hoi hoi,

Catrice voegt natuurlijk nog extra wenkbrauw en wimperproducten toe aan het assortiment.

Catr_LashBoostLashBase.jpg Catr_LashBoostLashBase_open.jpg Catr_LashBoostLashBase_Brush.jpg

De volumizing en Lengtening Lash base zorgt voor XXL wimpers. Je gebruikt dit product als mascara primer, waardoor je de lange, volle wimpers krijgt waar we altijd jaloers op zijn. De basis bevat verzorgende ingrediënten, waardoor de wimpergroei bevordert wordt. Na het aanbrengen van deze basis, breng je nog een laagje mascara aan en je bent good to go. Ik gebruik al een hele tijd de primer van ELF, maar naar deze ben ik ook heel nieuwsgierig. Voor deze primer betaal je 4.99 euro.

Catr_LashBoost Lash Growth Overnight Serum_PackCatr_Lash Boost Lash Growth Overnight Serum Catr_Lash Boost Lash Growth Overnight Serum_0714_opened.jpg

Lash Growth Overnight Serum
Het transparante serum bevat actieve ingrediënten die wimpergroei bevorderen op de lange termijn. De resultaten bevestigen het – 18% meer wimpergroei na vier weken dagelijks aanbrengen. Het serum is gemakkelijk aan te brengen met het fijne kwastje en werkt gedurende de nacht. Voor geweldige XXL wimpers.
Consumentenadviesprijs: € 4,99

Catr_EyeconicEyeOpeningMascara.jpg   Catr_EyeconicEyeOpeningMascara_wp.jpgCatr_EyeconicEyeOpeningMascara_offen_wp.jpg

 

Eye Opening Mascara
Twee in één. Deze mascara bestaat uit verschillende borsteltjes en texturen: Maximum Volume Upper Lash Mascara en de Perfect Precision Lower Lash Mascara. De Upper Lash Mascara verzekert je van een effectieve verlenging, onmiddellijke volume en een prachtige krul voor de bovenste wimpers, terwijl de Lower Lash Mascara een ultrafijne borstel heeft voor het definiëren van de onderwimpers. Verkrijgbaar in een zwarte wateroplosbare en waterproof variant.
Consumentenadviesprijs: € 5,99

Catr_LashMultimizer_Waterproof.jpg Catr_LashMultimizer_Waterproof_open.jpg

Lash Extension Volume Mascara
Een XXS borsteltje voor XXL wimpers. De nieuwe Lash Extension Volume Mascara valt op door het extra smalle borsteltje waarmee gemakkelijk elke wimperhaar kan worden bereikt en bedekt met de diepzwarte textuur. Vezels in de textuur zorgen voor een extra verlengend effect. Buitengewoon lange wimpers, volume en krul zijn het het resultaat! Verkrijgbaar in zwart € 3,99 en nu ook in waterproof € 4,39 (consumentenadviesprijzen).

Catr_AbsoluteColourLash&HairMascara_010.jpg Catr_AbsoluteColourLash&HairMascara_020.jpg Catr_AbsoluteColourLash&HairMascara_030.jpg

Absolute Colour Lash & Hair Mascara
Deze gekleurde mascara geeft bijzondere highlights aan je haar en wimpers. Gebruik de mascara als top coat over een zwarte mascara of om fijne accenten aan te brengen op de uiteinden van je wimpers. Ook kun je de mascara gebruiken voor kleuraccenten in afzonderlijke lokken of aan de uiteinden van je haar. Verkrijgbaar in petrol, paars of blauw
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Lash Applicator
Nu meer dan ooit zijn professionele beauty tools nodig voor de beste resultaten. Deze applicator heeft een uniek design en een zachte tip om kunstwimpers precies goed aan te brengen.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Lash Glue
De Lash Glue houdt kunstwimpers urenlang op hun plaats. Met het schuine kwastje breng je de lijm superprecies aan. Zonder druppellen of storende lijmrestjes.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Catr. Lash Couture Smokey Eyes Volume LashesCatr. Lash Couture Natural Definition LashesCatr. Lash Couture Natural Volume Lashes

Lash Couture – Range Extension
Kunstwimpers zijn niet meer weg te denken uit het make-upassortiment van vandaag. CATRICE heeft nu vier nieuwe varianten voor weergaloze, lange en volle wimpers: Smokey Eyes Volume Lashes, Corner Lashes, Natural Volume Lashes en Natural Definition Lashes. Elke verpakking bevat een mini wimperlijm. Verkrijgbaar in totaal zes looks.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Dit waren alweer de oog- en wenkbrauwproducten. Morgen vertel ik jullie meer over de nieuwe lip-, gelaats- en nagelproducten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge