Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Hoi hoi,

DSCF5550

Laatst deed Maybelline via Facebook een oproep wie hun nieuwe wenkbrauwproduct wilde testen. Ik ben natuurlijk een beautyblogger en voelde mij hiertoe onmiddellijk geroepen. Gelukkig werd ik door Maybelline vereerd om dit te mogen doen.

DSCF5554

De browmascara komt in mooi elegante verpakking. Zwarte verpakking charmeren bij altijd ten zeerste. Zeker als deze verpakking dan gecombineerd wordt met een witte tekst. Het enige wat mij een beetje irriteert is de kleur. Ik vind dat ze op de verpakking niet echt waarheidsgetrouw wordt weergegeven. De kleur is een beetje lichter, een beetje minder warm.

De applicator van de mascara verwonderde mij de eerste keer dat ik ze opende. Ik verwachtte een gewone spoolie, maar ik kreeg een bolletjes spoolie die uitliep in een langwerpige spoolie. Dit vond ik een speciale vorm. Maar eerlijk is eerlijk, het werkt zeer gemakkelijk. Door het bolletje kon ik mijn wenkbrauwen heel precies in model brengen.

DSCF5551

Omdat dit product dicht bij de ogen gebruikt wordt, is het natuurlijk niet zo lang houdbaar. Hierbovenop komt dat we niet te maken hebben met een poederproduct. De wenkbrauwmascara is 6 maanden houdbaar en bevat 7,6 ml.

G684094 – INGREDIENTS: AQUA / WATER, STYRENE / ACRYLATES /AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., BUTYLENE GLYCOL, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, NYLON-12, POLYSORBATE 80, STEARETH-20, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SORBITAN OLEATE, DISODIUM EDTA, PANTHENOL, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SILICA, [+/- MAY CONTAIN: MICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 75470 / CARMINE, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 77510 / FERRIC FERROCYANIDE]. F.I.L. D160406/3.

In het product zit veel water, maar ook aan alcohol kunnen we niet onderuit. Gelukkig zie ik er geen siliconen of parabenen tussen staan. Dat maakt mij altijd al blij.

DSCF5538 (2)

Hier heb ik mijn wenkbrauwen nog niet in model gebracht.

In het bovenstaande filmpje leg ik kort uit hoe je dit product kunt gebruiken.

DSCF5541 (2)

Ik heb dit product nu een week in gebruik en merk dat ik er toch altijd terug naar grijp. Normaal gebruik ik een wenkbrauwpoeder voor een natuurlijk effect, maar ik merk dat ik met dit product een even natuurlijk effect kan verkrijgen. Een bijkomend voordeel is dat mijn wenkbrauwharen op hun plaats blijven. Bij poeder wippen ze vaak terug, maar bij dit product blijven mijn wenkbrauwen op hun plaats tot het einde van de dag. Daarnaast kleurt dit product mijn wenkbrauwen licht bij, maar op een zeer natuurlijke wijze. Door dit product ben ik overtuigd om af en toe ook eens een vloeibaar wenkbrauwproduct te gaan gebruiken.

Deze wenkbrauwmascara is van Maybelline. Je kunt dit wenkbrauwproduct vinden bij de drogist. Voor deze mascara betaal je 8,99 euro.

Gebruiken jullie liever een vloeibaar of een poederproduct voor de wenkbrauwen?

0 gedachten over “Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge