PB Cosmetics Oogschaduwbasis

Hoi Hoi,

DSCF4964DSCF4968

Ik vertelde jullie reeds over enkele oogschaduwduo’s van PB cosmetics. Ze hebben er echter ook een oogschaduwbasis. Deze wou ik ook eens uitproberen. Het is altijd interessant om een handige, goede en goedkope oogschaduwbasis te vinden. Iedereen zweert altijd bij deze van Elf, maar is dit ook een goede?

De oogschaduwbasis van PB cosmetics komt in dezelfde verpakking als de oogschaduwduo’s. Het enige wat anders is, is wat er in de pans zit. Het doosje zelf is van een glanzend zwart plastiek met een witte bedrukking. Dit ziet er simpel, maar toch elegant uit. Jammer genoeg werd ook in dit doosje een dubbelzijdige, mini sponsapplicator toegevoegd. Dit is volledig nutteloos, want ik zou dit crèmig product niet aanbrengen met een sponsje.

DSCF4965

In dit doosje zit 1.1 gram van de primer en deze is anderhalf jaar houdbaar. Deze primer bestaat uit was en siliconen. Oeh oeh, als dat maar goed gaat. Siliconen worden vaak gebruikt in primers, want deze maken het ooglid glad. De wax lijkt mij wat moeilijker om mee te werken.

DSCF5079

Wanneer ik de basis op mijn hand swatch, is het net alsof ik vaseline aanbreng. Je merkt dat er heel veel was en siliconen inzitten. De primer is plakkering en smeert goed uit. Ze droogt niet zeer snel op.

DSCF5083

Ik wou deze basis een eerlijke kans geven, maar jammer genoeg voelde het niet goed aan. Nadat ik de basis opgesmeerd had, wou ik natuurlijk mijn oogschaduw aanbrengen. Door de vaselineachtige structuur, kun je ze niet mooi ‘uitsmeren’. De oogschaduw klontert samen rond de basis. Als je deze onder oogschaduw gebruikt, moet je deze oogschaduw deppen. Wel moet ik toegeven dat de houdbaarheid zeer goed is. De basis creased niet. Zelfs na een intensieve work-out zit alles er nog prachtig en onberispelijk op. Ik weet niet of ik ze zou aanraden. Voor beginners is dit alvast een afrader. Als je echter een meer gevorderde gebruiker bent, kun je deze wel uitproberen. Wees gewoon gewaarschuwd voor het plakken van de oogschaduw rond de basis.

Deze oogschaduwbasis is van PB Cosmetics. PB cosmetics is online te koop op hun webshop: http://makeupcosmeticsdiscount1euro.eu/nl . Deze basis kost er 1.05 euro. Dat is natuurlijk heel goedkoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge