Essence Long Lasting Lipstick in 08 Colour Crush en 10 Cotton Candy

Hoi hoi,

wpid-wp-1412775920619.jpeg

Ik kocht deze Essence lippenstiften in het Kruidvat tijdens de uitverkoop. Naar mijn gevoel moet ik jullie over deze producten bestellen. Zelf koos ik twee kleurtjes uit, namelijk 08 ‘Colour Crush’ en 10 ‘Cotton Candy’. Wel, dit vind ik nu zo leuk aan Essence (en sommige andere merken natuurlijk). Zij doen hun best om elk product een leuke en originele naam te geven. Beide kleurtjes zijn een bepaalde tint roze, maar met een verschillende ondertoon.

wpid-wp-1412775878683.jpeg wpid-wp-1412775888963.jpeg wpid-wp-1412775904269.jpeg

In de huls kun je 3.8 gram lippenstift vinden. Net zoals de meeste make-up producten is deze lippenstift twee jaar houdbaar. De Essence long lasting lippenstiften zijn verkrijgbaar in 18 verschillende kleurtjes, waarvan ik er twee heb. Graag zou ik nog de zwarte, namelijk 19 ‘Black Gossip’ aan deze reeks toevoegen. Deze lippenstift lijkt mij zalig voor verkleedpartijtjes (Halloween). De lippenstiften komen in een mooie zwarte huls. Je weet welke kleur je in je handen heb door de kleurstreep in het midden en de stick op de achterzijde van de lipstick. Bovenop de dop werd ook nog eens het logo van Essence aangebracht. Ik vind dat Essence zeer goed nagedacht heeft over de verpakking van deze lipstick. De lippenstiften zien er op deze manier elegant en mooi uit. Omdat ze niet zo duur zijn, voelen ze natuurlijk iets goedkoper aan, maar ik ben erg onder de indruk van deze lippenstiften.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TALC, OCTYLDODECANOL, ISONONYL ISONONANOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, SYNTHETIC BEESWAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77499 (IRON OXIDES).

Jammer genoeg zit er parfum in dit product. Gelukkig is het niet zo veel en ook de lippenstift zelf lijkt niet zo heel fel te ruiken. Verder bevat deze lippenstift ook redelijk wat wax. Hierdoor werkt de lippenstift niet echt uitdrogend. Jammer genoeg zit er ook alcohol in het product. Uiteindelijk wordt ik niet ongelukkig van deze lijst.

wpid-wp-1412775934376.jpeg

Links: 08 Colour Crush – een iets warmer blauwig roze

Rechts: 10 Cotton Candy – een koele roze kleur

De lippenstiften van Essence zijn heerlijk romig en zacht. Hierdoor worden je lippen goed verzorgd, maar ze geven ook veel kleur. Naast kleur kan in ook van een mooi glansje genieten wanneer ik deze lippenstiften gebruik. Verder blijven de lippenstiften ook vrij goed zitten. Een snack en een drankje overleven ze wel, maar na een maaltijd zou ik toch even bijstiften. Je hoort het, ik ben 100% overtuigd door deze lippenstiften. Wat ik anders zou doen, moest ik deze aankoop doen. Eigenlijk niets, behalve meer uit elkaar liggende kleuren aankopen. Maar wat moet ik zeggen, ik was in een pink mood :).

wpid-dscf5613_1.jpg

08 Colour Crush

wpid-dscf5587_1.jpg

10 Cotton Candy

Deze lippenstiften zijn van Essence en voor mij zijn het echte aanraders. Je kunt Essence vinden bij het Kruidvat. Voor elke van deze lippenstiften betaal je 2,39 euro. Dat is nog geen 2,5 euro voor een lippenstift van goede kwaliteit. Neem je geld en ren naar het Kruidvat!!!

Hebben jullie nog goede budget aanraders?

 

15 gedachten over “Essence Long Lasting Lipstick in 08 Colour Crush en 10 Cotton Candy”

  1. Hoi! Ik heb je bolg gevonden via Dainty Ribbons en hij ziet er echt heel erg leuk uit! Ik was eigenlijk op zoek naar je Birchbox van deze maand aangezien ik las dat jullie productjes in de box zo verschillend waren, maar ik vind het niet direct terug. Dus bekeek ik maar enkele andere artikeltjes! 🙂 Heel erg leuke blog, dus je heb er alvast een nieuwe volger bij! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge