Essence Come to Town Shimmering Body Powder

Hoi hoi,

DSCF6771 DSCF6772

Vandaag heb ik een productje uit de Come to Town collectie van Essence voor jullie. Ik vind de collectie die Essence voor kerst uitbracht heel leuk. Daarom kocht ik dan ook meerdere producten uit deze lijn. Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over hun shimmering body powder.

DSCF6773

In het doosje zit 6 gram poeder en deze is een jaar houdbaar. De collectie bevat één kleurtje van deze poeder en deze kreeg een leuke naam: ‘Make a wish’.

MICA, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Het poeder zit vol mica, silicone, parabenen en parfum. Daar word ik natuurlijk niet blij van als ik dit lees. Mica stoort mij niet, maar vooral de parabenen en het parfum zijn ietwat storend. Gelukkig ruikt het poeder niet al te sterk, maar ik zou toch opletten voor parfum allergie.

DSCF6774 DSCF6776

De verpakking van het poeder is prachtig. Het voelt niet zeer kwalitatief aan. De verpakking is van karton, maar het geheel ziet er wel prachtig uit!. Binnen in het doosje zit er ook een poederdonsje. Als je het poederdons opheft, zie je een cirkeltje gaatjes waar het product door komt. Zelf neem ik het product op met een kwast, omdat ik vind dat dat iets preciezer werkt. Het donsje hou ik op het roostertje, opdat niet al het product eruit zou vallen.

DSCF6778

 

Toen ik de swatch van dit product zag, was ik ongelooflijk aangenaam verrast. Wat een kwaliteit leek dit. Laatst las ik echter een review van girlonthewhitebike.nl. Zij beweerde dat de glitter en kleur verdwijnt wanneer je het product uitwrijft. Dat is waar, maar toch ben ik heel tevreden over dit producten. Doordat ik een kwast gebruik, kan ik het product heel precies plaatsen, waardoor ik het niet moet uitwrijven. Hierdoor kan ik een prachtige glans in mijn gelaat krijgen.

DSCF7217 DSCF7219

Hier heb ik de het poeder op de jukbenen en op mijn neus aangebracht. Je ziet een prachtige en gezonde gloed. Als je het iets glitteriger wil, kun je het nog minder uitwrijven. Je kunt een prachtig effect verkrijgen, maar je moet weten hoe je ermee werkt.

Deze shimmering bodypowder is te vinden in de Come To Town collectie van Essence. Essence is te koop bij het Kruidvat. Voor deze glitterpoeder betaal je slechts 2,39 euro. Volgens mij is dit een perfect cadeautje voor de glitter liefhebber :).

Wat is jullie favoriete product uit deze collectie?

0 gedachten over “Essence Come to Town Shimmering Body Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge