Yves Rocher zwarte vruchten handcrème

Hoi hoi,

image

Als beautyblogger heb je bij bijna alle schoonheidswinkels wel een klantenkaart of zit je in de mailinglist. Bij Yves Rocher heb ik dat natuurlijk ook en als voordeeltje krijg je om de zoveel tijd een reclame kaart toegestuurd. Deze kun je dan bij aankoop inwisselen in de winkel. Een tijdje terug kreeg ik een mini handcrème uit hun kerstcollectie aangeboden. Deze komt uit de zwarte bessen lijn. In deze collectie heb je ook nog een peer-chocolade en een rode bessen lijn.

image

De handcrème zit in een tube van 75 ml. Volgens Yves Rocher. De tube komt in een paars bruine kleur, waarop een lekkere foto braambessen staat. Dat de bedrukking een gouden kleur heeft, vind ik een heel mooi effect. Volgens Yves Rocher zorgt deze handcrème voor een heerlijk genietmomentje op de koude winterdagen. De handcrème zou snel moeten intrekken en de handen goed moeten hydrateren.
AQUA, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERIN, GLYCERYL, STEARATE CITRATE, ISOPROPYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CENTUAREA CYANUS FLOWER WATER, DIMETHICONE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE,TETRASODIUM EDTA, LIMONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC
Zowel alcohol en water zijn te vinden in dit product. Qua verzorgende ingrediënten zie ik eigenlijk betrekkelijk weinig. Omdat de handcrème natuurlijk heerlijk moet ruiken, zit er ook parfum in het product.
image

De handcrème ruikt heerlijk naar braambessen. Het product is vrij lopend, waardoor je het makkelijk kunt uitsmeren. Ze trekt heel snel in, maar je handen blijven nadien even licht plakkerig. Ik gebruik ze nu reeds een tijdje en ze is standaard op mijn bureau te vinden. Na gebruik voelen mijn handen heerlijk zacht en verzorgd aan. Ook blijven ze een hele tijd heerlijk nageuren. Ik betwijfel wel of ze zwaar gehavende handen aan kan. Ik vermoed dat daarvoor een dikkere crème nodig zal zijn.

Deze handcrème is te vinden in de kerst collectie van Yves Rocher. In de tube zit 75 ml. Zelf heb ik een tube van 30 ml. Voor de full- size betaal je slechts 2,5 euro.

Welk product uit de kerst collectie van Yves Rocher willen jullie uitproberen?

0 gedachten over “Yves Rocher zwarte vruchten handcrème”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge