Marionnaud Il était une fois Mini Palette "Jour"

Hoi hoi,

image

Naast het warme mini palette van Marionnaud was er ook nog een kouder. Op de valavond van 2015 wil ik jullie deze nog tonen. Deze is het ‘jour’ palette of het palette bedoelt voor overdag. Zelf had ik waarschijnlijk de namen omgewisseld. Ook hier is het kartonnetje heel schattig. Er staan leuk elfje en een knoddig konijntje op.

image

Op de achterzijde zien we opnieuw de ingrediënten en de kleurtjes die in het palette zitten. Hier zien we toch wat koele blauwtinten.

image

image

De verpakking van dit palette is dezelfde als die van het nuit palette. Het grote verschil zit in de kleur. Het nuit palette is zilver, terwijl dit een gouden uiterlijk is. Opnieuw hangt een lelijke zwarte sticker aan de achterzijde, maar die ga ik er vanaf halen.

image
Zoals je kunt bestaat de linkerkant van het palette eerder uit warme kleuren, terwijl we rechts de koele kleuren vinden.
De kleuren zijn van links naar rechts:
Glanzend donkerbruin – glanzend gebroken wit – glanzend rose – mat baksteenrood – glanzend brons – mat wit – glanzend zwart – mat grijs – mat turkoois – glanzend zilver
Ik vind het een mooie combinatie.
image
De swatches zijn weer ongelooflijk. De pigmentatie is heel goed. De kleuren blenden mooi in elkaar en blijven goed zitten. De oogschaduw heeft dezelfde vreemde textuur als het andere palette, maar ze is jammer genoeg ietsje korreliger. Hierdoor heb je iets meer last van fall-out
image

image
Dit palette is een echte aanrader. Marionnaud is de Planet Parfum van Frankrijk. Daar kun je ook dit palette vinden. Dit palette kost slechts 7,90 euro. Dat is geen geld voor zo’n goed palette.

Welk palette heeft jullie voorkeur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge