SEP Face Lifting Mask

Hoi hoi,

DSCF5896

Ooh, vanmorgen probeerde ik zo’n heerlijk masker uit. Ik kreeg dit masker in één van mijn eerste Memeboxen, maar ik had het nog niet uitgeprobeerd. Deze zat in de eerste lucky box. Een unboxing hiervan kun je ook vinden op mijn blog. De verpakking van dit masker ziet er ongelooflijk schattig én elegant uit. Ik vind de combinatie met wit en zilver een heel mooie combinatie. In de verpakking zit een ‘sheet’ mask. Hieronder ga ik uitleggen waarom ik het niet echt een sheet masker vind. Dit masker heeft een liftend, anti-verouderend, lichtmakend , verstevigend en hydraterend effect. Het masker is van het merk SEP. Dit staat voor Skin Excellent Prescription. Van dit merk had ik zelf nog nooit gehoord.

DSCF5898

Memebox:

This sheet mask is a 6 in 1 facial hydrogel mask made with a special fabric normally used for body shaping underwear.  It provides intensive nutrition, fights against the appearance of wrinkles, brightens skin tone, firms fine lines, and hydrates the skin.

In de verpakking zit 30 gram en dit masker is niet goedkoop. Het kost 14 dollar en dit is ongeveer 11 euro. Toch ben ik blij dat ik het mocht testen. Jammer genoeg kon ik nergens de ingrediënten van dit masker terug vinden. Dat stelt mij wel teleur.

DSCF7397

Ik was aangenaam verrast toen ik de verpakking opende.Het masker is doordrenkt door het product. Het druppelt ervan af. Hierdoor glijdt het makkelijk uit je handen, dus even mee opletten dus. Misschien best ook even werken boven een beschermde tafel. Het masker komt in twee delen. Er is een deel voor het voorhoofd en een deel voor de onderzijde van het gelaat. Hierdoor kun je het wel makkelijk en goed op je gezicht plaatsen. Het masker zit vast op een papier en is gesandwiched tussen twee plastiekjes. Het masker zelf lijkt een soort geltextuur. Hierdoor kun je helemaal in je gezichtsvorm plakken. Met een papieren masker vind ik dit altijd moeilijker. Tot slot vind ik het een heel leuk accent dat het gelmasker bedrukt is met een kantprint. Hierdoor voel je je toch nog vrouwelijk wanneer je dit masker draagt. Dat heb ik niet altijd met andere maskers. Soms schiet mijn vriend gewoon in de lach wanneer ik een kleimasker op heb.

DSCF7399

Hier zie je hoe het masker draagt.

DSCF7418

Hier heb ik net het masker van mijn gezicht gehaald. Ik heb momenteel heel veel last van wondjes en oneffenheden in mijn gezicht. Dat is helemaal niet mooi of sexy. Dit masker lijkt de roodheid wat uit mijn gezicht gehaald te hebben. Ook oogt ze hierdoor een stuk egaler. Wanneer ik aan mijn gezicht voel, voelt mijn huid zacht, maar stevig aan. Het lijkt of mijn gezicht wat aangespannen is. Dat is waarschijnlijk het liftende effect van dit masker. Het masker zelf heb ik ongeveer 25 minuten opgehouden. Daarna was het masker ongeveer droog en begon het van mijn gezicht te vallen. Daarom besloot ik het masker er vanaf te halen. Ooh, wanneer ik deze foto terug zie, krijg ik weer een lach op mijn gezicht. Nadien straalde mij huid echt. Ik wil dit masker echt nog eens hebben. Wat jammer dat ze op is. Eens kijken of ik ze nog ergens kan vinden.

Dit masker vond ik in de Lucky Box 1 van Memebox. Het masker is van SEP. Dit masker kost 14 dollar, wat het niet goedkoop maakt. Het effect is echter wel magisch!

Wat is jullie favoriete masker?

0 gedachten over “SEP Face Lifting Mask”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge