Miss Blackbirdy Tea Tip

Hoi hoi,

DSCF6920

In de Good buy box vond ik ook dit bordje. Dit bordje is van Miss Blackbirdy en het is een bordje om je gebruikt theezakje op te leggen. Dat vind ik zelf heel handig, want als ik thee drink bij iemand anders weet ik nooit wat ik met mijn zakje moet doen. Thuis leg ik het altijd op de rand van mijn bord. Maar dat is niet zo handig, want dan wordt je brood zo zompig. Het ergste vind ik het nog als ik niet thuis ben. Dan zit ik daar soms met mijn zakje en kan ik het niet kwijt. Uit pure ellende laat ik het dan meestal in mijn kop hangen. Jammer genoeg wordt je thee dan vrij sterk van smaak.

DSCF6921

Dit bordje is heel mooi. Het hartje in de bodem van het schaaltje is prachtig. Als je goed kijkt zie je ook de twee zwarte vogeltjes met een bloemetje in de snavel. Een verwijzing naar het merk natuurlijk. Maar het is wel een uberschattige verwijzing. De rand vind ik ook zo schattig. Kortom, het is een schattige schaal, die ik met veel plezier gebruik om mijn theezakje op te leggen.

DSCF6922

Na een kleine inspectie viel mijn oog op dit leuke detail. Op één van randen zie je een tekening van een ketting met een hartje aan. Dit schoteltje kun je in de vaatwasser proper maken en kun je ook in de microgolf gebruiken. Nu weet ik wel niet waarom je dit in de microgolf zou steken.

Dit theebordje is van Miss Blackbirdy. Dit merk is onder andere te koop bij http://bol.com. Voor dit schoteltje betaal je 4.50 euro.

Vinden jullie dit schoteltje ook zo schattig?

0 gedachten over “Miss Blackbirdy Tea Tip”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge