Blogdagen Best PR

Hoi hoi,

unnamed

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor de blogdagen van Best PR. Dit merk vertegenwoordigt enkel Belgische merken. Dat vind ik alvast een topvisie voor een PR bureau. Vorige weekend mocht ik langsgaan. Ik vind het altijd superleuk om PR bureaus te bezoeken. Na zo’n bezoekje voel ik mezelf altijd bruisen van inspiratie. Ook nu was dat weer het geval. De gehele showroom was romantisch en lieflijke gedecoreerd. De perfecte aanvulling op één van de eerste zonnige dagen van het jaar.

IMG_6752  IMG_6754

Natuurlijk konden hapjes niet ontbreken en we werden verleid met heerlijke snoepjes. Ik kon genieten van suikerspin en vliegende schoteltjes. Daarenboven waren er ook marshmellows aanwezig. Het was natuurlijk ook niet één en al zoetigheid. Mijn favoriete drankjes waren hier ook aanwezig. Ze hadden fruitsap van frambozen. Heerlijk! Ik ben dol op alles met frambozen. Daar kun je mij voor wakker maken.

IMG_6729 IMG_6730IMG_6731

Natuurlijk zijn we daar niet voor de snoep, hapjes en drankjes. We konden ook kennis maken met de nieuwigheden van verschillende merken. Ik vind dat altijd superleuk. Dan voel ik mij altijd een beetje als een klein spionnetje :). Ik mag iets eerder kennismaken met de nieuwe collectie dan het grote publiek. Ik kan dan ook niet wachten om deze met jullie te delen.

29th October & Myrine

IMG_6714 IMG_6716 IMG_6718 IMG_6720

De rokjes in deze foto’s zijn van het merk Myrine. Myrine probeert collecties te ontwikkelen voor ons, de amazones van de stad. Zij willen vooral de sprookjesachtige tour opgaan. Deze gedachtengang kan ik zeker smaken. Het gelige rokje lijkt me heerlijk onder een pin-up kleedje. Dan staat dat mooi wijd. Ik zou mij ermee als een prinsesje voelen. Dat is toch superleuk. Ook de bolletjesdetail op het tweede rokje is heel schattig. Het doet mij wat denken aan de Aziatische Lolita Stijll. Deze stijl is voor mij een brug te ver, maar deze kledingstukken zijn de soberder versie van deze stijl. Super Leuk!

29th October kende ik zelf enkel van de persberichten. Dit merk gaat voor stijlvolle kledij. De stoffen van deze kleren voelen heel zacht aan. De textuur van de stoffen is niet voor de hand liggend, maar ze zijn heel comfortabel om te dragen. Zo ben ik verliefd op het bruine jasje (outfit van de rok met bolletjes). De stof is zo zacht als nubuck en ziet er stevig uit.

So Basic

IMG_6713

So Basic lanceert een collectie met jogging broeken en sweatshirts. Ik moet echter toegeven dat ik bovenstaande look heel elegant vindt. Deze zou ik zo aankunnen naar het werk. Ik zou deze broek zelf geen joggingbroek noemen, maar dat is natuurlijk door het comfort dat deze uitstraalt. Deze outfit lijkt mij heerlijk tijdens onze zwaardere dagen. Moeten we ons alvast geen zorgen maken over onze kleren :).

Vela Lingerie

IMG_6723 IMG_6722

Vela is een lingeriemerk die altijd enige vorm van kant verwerkt in hun artikels. Daardoor werken ze met mooie, lichte en poederige kleuren. Ze hebben bijvoorbeeld slechts met één rode lijn in hun collectie. Ik vind de pastelkleurtjes er heel lieflijk en romantisch uitzien. Ik zou het niet erg vinden om met een setje van deze lingerie rond te lopen.

Les bijoux des Marie-France

IMG_6712 IMG_6726 IMG_6727

Ik zag er ook twee juwelenmerken. Les bijoux de Marie-France werkt voornamelijk met kralen. Deze juwelen zijn vrolijk en er zit ook vaak een gouden accentje in verwerkt. Deze juwelen zou ik zelf minder snel dragen, omdat ik niet altijd een geschikte situatie heb waar ik deze kan omdoen.

Chris Alexxa

IMG_6732 IMG_6734

Ook dit juwelenmerk kende ik nog niet. Chris Alexa, het brein achter dit merk, maakt juwelen voor de gevoelige vrouw. Al haar ontwerpen zijn gebaseerd op de natuur. Het eerste setje vind ik zelf magisch. Deze zou ik zo gaan kopen. Deze lijn is Myos en rechts zie je de lijn Calla. De prijzen van elk stuk variëren van ongeveer 40 euro tot 280 euro. Voor een juwelenmerk vind ik dat heel betaalbaar.

Ice Watch

IMG_6736 IMG_6742 IMG_6737 IMG_6740 IMG_6745

Dit is het enige merk dat ik herken van in de winkel: ICE Watch! Wie kent het horloge merk niet. Deze horloges zijn bekend voor hun siliconenbandjes. Deze brengen enkele nieuwe collecties uit. Hierboven zie je de pastel en neon collectie. Nu willen ze echter ook bewijzen dat ze andere materialen aankunnen. Zo is er een elegante collectie met niet-siliconenbandjes. Deze horloges zijn gemaakt met swarovski kristallen. Deze zitten zowel in de ring als in het kastje van het horloge. In kast zitten ze los. Hierdoor heb je een sneeuwboleffect met je horloge. Dat is toch superleuk. Daarnaast brengen ze ook een collectie uit met stoffenbandjes.

Chez Leon

IMG_6746 IMG_6747 IMG_6748 IMG_6749

Verder maakten we ook kennis met een bekende frituur in Brussel. Ik werk in Brussel, dus ik vond het zeer leuk om kennis te maken met deze befaamde frituur. Deze frituur werd gesticht in 1893 en bestaat nog steeds. In dit frituur kun je vele echt Belgische gerechten vinden. Natuurlijk ontbreken ook de bekende Belgische frietjes niet op het menu. Dit lijkt mij een zeer gezellig restaurant qua sfeer. Moest ik daar ooit eens een hapje eten, laat ik jullie daar meer van weten. Jullie willen toch weten of het eten top is, niet?

P.S.: Ik was wat aan het spelen met close-up foto’s met mijn nieuwe camera tijdens dit event. Ik vind dat er hier wel leuke detailfoto’s uitkwamen. Ik hoop dat jullie dit ook vinden.

0 gedachten over “Blogdagen Best PR”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge