Yves Rocher Comme Un Evidence Eau de Toilette

Hoi hoi,

DSCF7974-1

 

Laatst had ik zoveel geluk. Er is een geur van Yves Rocher die ik al zo lang wil. Ik denk sinds zijn lancering. Ik had ze echter nog niet gekocht omdat ik al zoveel geuren hebt.  Op een week tijd kreeg ik de geur echter twee maal in mijn bus. De eerste won ik bij Amy van http://www.thepinkperfectionist.be. Erna vond ik ze ook in mijn box met bestelde Yves Rocher producten. Blijkbaar was dat een kadootje omdat ik voor een bepaald bedrag bestelde.

DSCF7977

 

Yves Rocher:

Het begint allemaal met de groene, tedere emotie van ietwat gekneusd viooltjesblad, waarna roos, jasmijn en wilde lelietjes-van-dalen ongedwongen tot bloei komen in een liefkozend en ultiem vrouwelijk hart van bloemige accenten. Het geheel vlijt zich in de kalmte van de schaduw neer op een zacht bedje van mos en patchoeli.
Ervaar het gevoel van lieflijke harmonie, en geniet van dit bijzondere moment.

Deze geur is een bloemige geur voor dames. De geur werd gelanceerd in 2008. De geurnoten zijn:

  • Topnoten: Amber en viootjesblad
  • Hartnoten: Jasmijn, Lelietje van Dalen en Roos
  • Basisnoten: Patchouli, muskus, eikenmos, houtnoten en praline

DSCF7979

Voor de geïnteresseerden vind je hierboven de ingrediënten. Net zoals ik verwacht had staat alcohol bovenaan de lijst. Ik verwacht dan ook niet anders bij een geur. Wat ik wel tof vind is dat parfum op de tweede plaats staat. Het is dan ook een eau de parfum

DSCF7981

De fles vind ik super. Het is een zeer hoekige fles met een ronde dop. Hierdoor krijg ik een zeer elegante vibe. Verder vind ik het ook top dat het glas van de fles niet gekleurd is, maar dat de licht roze kleur van de geur komt.

Maar wat vind ik nu van de geur? De fles zit al 3 weken non-stop in mijn handtas. Elke ochtend breng een ik geurtje aan en drop ik de fles in mijn handtas. ’s Avonds haal ik die er weer uit en zet ik hem op zijn plekje in mijn stash. Need I say more?

De geur is een bloemige geur. Het is ook een eerder zware geur, maar toch vind ik dat er een zoete toon in zit. Ik ben er echt dol op. Misschien is hij wel wat minder geschikt in de zomer. Daarvoor is hij net iets te warm. Hoewel, op kantoor vind ik die dan wel weer geschikt. Het is de perfecte geur voor een elegante, soms wat sensueler omstandigheden. Verder blijft hij bij mij ook heel lang hangen. Ik breng hem ’s morgens om 7 uur en ‘ avonds om 17 uur kan ik hem nog steeds waarnemen. Op dit punt zou ik er wel aan denken om even bij te spuiten. Laatst bracht ik hem voor mijn dansles nog eens opnieuw aan. Toen ik toekwam in de dansles complimenteerde mijn lerares mijn onmiddellijk met de geur. Het is volgens mij een geur die vele mensen en smaken aanspreekt. Ik zou zeggen: ga ze gewoon eens uittesten in de winkel.

Deze Comme Une Evidence (Zoals een evidentie) eau de parfum is te koop bij Yves Rocher. Voor deze geur betaal je normaal 35.90 euro. Bij Yves Rocher vind je echter vaak 50% kortingsacties. Bijgevolg vind ik de geur niet zo duur, want dit is en blijft een eau de parfum.

Hebben jullie deze geur al uitgeprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

0 gedachten over “Yves Rocher Comme Un Evidence Eau de Toilette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge