Repetto Eau Florale

Hoi hoi,

Eau FloraleDSCF7587

Tijdens de persdagen ontving ik een geurtje van Repetto. Ik kende het merk al. Zelf ben ik een amateur balletdanseres. Daarom waren de affiches van de vorige geuren van Repetto al opgevallen. Daar wordt nu een nieuwe geur (een EDT) aan toegevoegd: Eau Florale. Dit is de derde acte van het merk (na de EDT en de EDP)

Visual model - positie 50x50 cm Visual bloemen - positie 40x50 cm

ln 2013 werd de Danseuses Etoiles gelanceerd. Daarin vingen ze de gratie van prima ballerina’s. Nu is gaan ze voor de ultieme sensualiteit van de ballerina. Repetto lanceert een nieuwe acte. Een heerlijke geur die het lichaam onthult, met een delicate ritseling van de rokken. Repetto lanceert sinds kort geuren. Vroeger waren ze vooral bekend voor hun balletschoenen. Ze maken al jaren pointes met de hand. Pointes zijn van die schoenen met een houten top, zodat prima ballerina’s heel mooi op hun tenen kunnen staan.

Deze geur is gedurfder dan de vorige geuren van Repetto. Daarom mocht de flacon iets extravaganter. Ze kozen voor een nieuwe kleur van de flacon. Deze flacon en de oorspronkelijke en deze flacon is mooi rond, met een doorzichtig dop. Ik vind het hangertje aan het koordje van een balletschoen een prachtig accent. De nieuwe kleur is mooi sorbetroze.

Roos komt terug in alle geuren van Repetto. Het grote verschil is dat deze nu enkel bij de opening waar te nemen is. De geur opent met een rozenknop, gezegend met een laagje douwdruppels. Daarna gaat de geur over naar grapefruit en pruimenbloesems. Ten slotte komt de roos terug, maar gecombineerd met viooltjes en cederhout.

DSCF7589

Vanaf het moment dat ik deze geur voor het eerst ontdekte, was ik verzot op de geur. De geur opent vrij fris naar mijn gevoel, maar evolueert naar een diepere bloemige geur. De geur blijft goed hangen en ik moet tegen de middag eens bijspuiten. Ik ben echt dol op deze geur. Ik twijfel echt om er een hele flacon van bij te koop. Ik heb alleen nog zoveel geuren. Misschien moet ik afspreken met mezelf dat ik twee andere geuren moet opgebruiken en dat ik dan deze mag aankopen. Voor mij is het een toppertje.

Eau Florale zal net zoals de andere Repetto geuren te koop zijn bij ICI Paris XL. Deze geur wordt in april gelanceerd. Nog een weekje geduld dus. De geur is verkrijgbaar in drie formaten:

30 ml – 35 euro

50 ml – 55 euro

80 ml – 75 euro

Voor deze heerlijke luxe-geur vind ik de prijzen vrij betaalbaar.

Kenden jullie het merk Repetto al? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge