Flormar Terracotta Blush-on in 46 Touch of Apricot

Hoi hoi,

DSCF8178

Vandaag is het tijd voor de laatste marble terracota blush-on blush van Flormar die ik bezit. Dit is een roestig oranje kleurtje. In de pan zien we een marble effect van bruin, brons en goud. Deze kreeg gelukkig een naam en nummer: nr 46, Touch of Apricot

DSCF8180

De verpakking is dezelfde als de andere blushers. In de pan zit 9 gram en ze is anderhalf jaar houdbaar. In het dekseltje zit een kleine spiegel. Deze spiegel is echter zo klein, dat je er niet veel mee kunt doen vind. Ik vind het een pluspunht dat ze geen ruimte gelaten hebben voor een kwastje. Ik gebruik toch liefst mij eigen kwasten en dan wordt je verpakking alleen maar groter. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het bijgevoegde kwastje.

DSCF8186DSCF8188DSCF8191

Dit is de gemarmelde terracotta blush-on waarover ik het meeste getwijfeld heb. Het is toch wel een felle kleur. Het is oranje met een gouden glans. Daarenboven is de blush enorm goed gepigmenteerd. De swatch hierboven is van één veegje. Verder vind ik ze niet korrelig en zijdezacht aanbrengen op de huid. Daarenboven blijft ze goed zitten.

_MG_4149 _MG_4151

Hier draag ik enkel foundation en deze blush. Mijn wenkbrauwen zijn niet bijgetekend, ik heb geen oog- en lipmakeup op. Hierdoor kun je goed zien hoe gepigmenteerd deze blush is. Hier heb ik ze gewoon aangebracht. Je moet ze dus echt met een lichte hand aanbrengen. Eenmaal je dit doorhebt, krijg je een prachtige effect.

Deze blushes zijn van Flormar. Ik ben er supertevreden over. Als je in de buurt van een Flormar winkel bent, zou ik zeker eens binnenspringen om ze uit te proberen. Voor elk van deze blushes betaal je 11.95 euro.

¨Probeerden jullie reeds een terracotta blush-on van Flormar?

8 gedachten over “Flormar Terracotta Blush-on in 46 Touch of Apricot”

  1. Wow, die is goed gepigmenteerd! Ik ben wat minder fan van deze kleur (ik houd niet zo van zulke oranje producten op het gezicht, met uitzondering van lipstick), maar ik ga zeker eens naar de andere beschikbare kleuren van deze blush kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge