Yves Rocher Secret D'Essences Eau de Parfum in Neroli

Hoi hoi,

DSCF7766

Bij één van mijn laatste Yves Rocher bestelling kon ik een trio mini’s bestellen. Dat heb ik dan ook gedaan en één van deze mini’s was een geursample. Deze wil ik jullie vandaag tonen. De geur komt uit de Secret D’Essences lijn van Yves Rocher. Ik heb zelf al één van de geuren uit deze lijn en ik ben er dol op. Het is de voile d’Ambre geur. Daarom was ik zeer benieuwd om de nieuwe geur te testen. Het is de Neroli geur uit deze lijn. Dit is een Eau De Parfum.

DSCF7772 DSCF7771Neroli eau de parfum

Een unieke geurcreatie die ontwikkeld is op basis van kostbare ingrediënten

Secrets d’Essences Néroli, een toonbeeld van subtiele, verfijnde vrouwelijkheid. Deze uiterst verfijnde eau de parfum combineert de frisheid van petit-grain essence met de warme, sensuele geurnoten van zuiver oranjebloesemextract.

Deze nieuwe geur is gecreëerd ter ere van de Neroli. De geur is ontwikkeld door Veronique Nyberg en werd gelanceerd in 2013. De noten zijn:

Topnoten: Bittere sinaasappel en petit grain

Hartnoten: Neroli essence en oranjebloesem

Basisnoten: Musk

De fles vind ik supermooi. Alle Secret D’Essences geuren komen in dezelfde mooi flacon. Het is een mooie langwerpige, glazen flacon. Ze voelt zwaar aan, maar ook heel stevig. De dop is van plastiek, maar past mooi bij het geheel.

DSCF7775

Het minitje ziet er heel schattig uit. Ze hebben de lengte uit de originele flacon gehaald en daar een sample van gemaakt. In de sample zit 5ml. Daar kun je toch wel even mee doen. Ik vind de geur wel lekker, maar persoonlijk ligt de voile d’ambre mij beter. Deze geur is voor mij iets te bloemig. Ze blijft wel lang hangen. Ik moet de hele dag niet meer omkijken naar mijn parfum.

Deze geur is te koop bij Yves Rocher. Ze verkrijgbaar in twee formaten:

30 ml – 36 euro

50 ml – 54 euro

Voor een eau de parfum vind ik dat zeer betaalbaar. Zeker omdat je bij de Yves Rocher vaak 50% kortingsacties hebt. Ik zou zeker eens gaan kijken als je in de buurt van de winkel bent.

Waren jullie al bekend met de Secret D’Essences lijn van de Yves Rocher?

9 gedachten over “Yves Rocher Secret D'Essences Eau de Parfum in Neroli”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge