Red Lips Day – Mirenesse Mattfinity Lip Rouge in Sydney

Hoi hoi,

_MG_3816

In de Birchbox vond ik een lipproduct van Mirenesse. Ik kende dit merk nog niet, dus ik was er zeer nieuwsgierig naar. Ik kreeg een royale sample van hun vloeibare lippenstiften. De lippenstift heeft een mat effect.

_MG_3819 _MG_3821

Octyldodecanol, Isohexadecane, Cera Microcristallina, Diisostearyl Malate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleyl Alcohol, Mica, Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Polyethylene, Tocopheryl Acetate; Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene, Parfum, [+/-: CI 15850, CI 77163, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891].

Ik zie niet meteen slechte of extreem goede ingrediënten in de lijst. Het springt er niet uit. Misschien ligt het aan mij. Ik wil niets zeggen over deze ingrediënten, want ik zou er meer onderzoek naar moeten doen. Ik kreeg een sample van 1.7 gram en dit product is een jaar houdbaar. Een full-size bevat 7 gram

_MG_3826

Ik vind de mini-verpakking alvast heel mooi. De full-size komt in identiek dezelfde verpakking, maar enkel iets langer qua huls. De kleur van de lippenstift is heel duidelijk en groot op de dop gedrukt. Sydney is een knalroze kleurtje. Er zijn nog twee andere kleuren beschikbaar. Paris is een paarsroze kleur en New York is een rode kleur.

_MG_3830

Wauw, ik viel achterover toen ik de pigmentatie zag. Dit had ik niet verwacht. De glans die je hier ziet, verdwijnt onmiddellijk als het product is opgedroogd. Deze swatch wou ik ’s avond met  water afwassen, maar dat ging niet zomaar. Het product is bijgevolg redelijk waterproof. Ik heb er een miscellaire water moeten bijnemen.

_MG_6929

De kleur blijft goed zitten, maar een grote maaltijd overleeft ze niet. Het midden van de lippen vervaagt dan totdat die helemaal is verdwenen. Dat is niet zo mooi en dan is het bijstiften geblazen. Verder blijft ze heel mooi zitten en werkt ze egaal uit op de lippen. Ik ben heel tevreden over deze vloeibare lippenstift.

Deze vloeibare lippenstift is van Mirenesse. Producten van Mirenesse kun je online kopen, onder andere op de webshop van Birchbox. Deze lippenstiften zijn met hun prijs van 25 euro niet goedkoop, maar ik vind het ze wel waard.

Kenden jullie het merk Mirenesse al?

0 gedachten over “Red Lips Day – Mirenesse Mattfinity Lip Rouge in Sydney”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge