Taking a dip in Poire Bell Helène of hoe kun je jezelf overgieten met gekarameliseerde peren?

Hoi hoi,

DSCF8058

Tijdens de kerstdagen kon ik bij Yves Rocher een gratis flesje van hun kerst shower cream afhalen. Deze shower cream heeft de geur van peer en karamel. Ik ben dol op warme en zoete geuren, dus deze geur leek mij op het lijf geschreven. Verder kun je als BBlogger zo’n actie niet aan je voorbij laten gaan. Ik kreeg een flesje van 50ml. Deze shower cream was ook te verkrijgen in een grotere versie 200ml.

DSCF8060

Oei, ik zie SLeS bij de ingrediënten. Dit ingrediënt werkt meestal nogal uitdrogen. Verder zie ik gelukkig ook glycerine in de lijst. Deze zorgt voor de voeding. Parfum staat ook vrij hoog op de vijfde lijn van de lijst. Jammer genoeg word ik niet heel blij van deze lijst, maar ik moet ze natuurlijk uitproberen he. Misschien heb ik er helemaal geen last van.

images

De geur vind ik heel lekker. Alleen vind ik het jammer dat de geur niet zo sterk is. Ik heb liever een heerlijk sterk geurende douchegel, maar ja, hierdoor komt parfum hoger in de lijst te staan. Voor de gevoelige huid is dit dan zeer uitdrogend. Gelukkig is mijn huid niet zo droog of gevoelig. Als ik deze shower cream gebruik, heb ik geen last van trekkerige benen. Daardoor leidt ik af dat ze bij mij niet uitdrogend is. Nadien voelen mijn benen zelfs vrij zacht. Ik vind dit dus een heel leuke douchegel, alleen zou ik wensen dat ze nog sterker ruikt!

Deze shower cream is van Yves Rocher en komt uit de kerstcollectie. Hopelijk komt ze volgend jaar terug. Voor het flesje van 50 ml betaal je 1.50 euro, terwijl de fles van 200ml 4.90 euro kost. Dat is allemaal zeer betaalbaar en volgend jaar koop ik waarschijnlijk een grote fles showercream in deze geur.

Zijn jullie ook verzot op sterk geurende douchegels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge