Zin in een gouden bad: Lush Snow Angel Luxury Bath Melt

Hoi hoi,

IMG_6600

Tijdens de kerstperiode van Lush kijk ik heel graag tussen de Limited Edition producten. Meestal sla ik zoveel in, dat ik na de kerstperiode nog van enkele producten kan genieten. Zo ook nu. Laatst nam ik weer een badje en ik besloot hun Snow Angel bath melt uit te proberen. Dit is een bruisbal die heel traag opbruist in bad. Dan kun je in bad een engeltje zien drijven terwijl je erin zit.

IMG_6603 IMG_6607

De snow angel is effectief in de vorm van de sneeuwengeltjes die we vroeger in de sneeuw maakten. Op de witte voorzijde zijn kleine gouden accenten aangebracht, maar bij mij waren die bijna allemaal verdwenen. Het is wel super om te zien dat ze een echter glitterbom van deze badmelt gemaakt hebben. De gehele achterzijde is in een gouden badje gedoopt.

IMG_6613

Kijk hoe prachtig deze glitters er toch uitzien!

IMG_6620 IMG_6622

De bad melt smelt heel traag in het bad op. Deze heeft een heerlijke geur die mij doet denken aan een gekruide citroen. De gehele badkamer wordt hiermee gevuld. Na het bad voelen mijn benen niet trekkerig aan, wat ze bij uitdrogende badproducten wel vaak doen. Ik ben heel tevreden over dit product en zou hem nog wel opnieuw kopen. Het is ook een heel mooi spectakel om het witte met het gouden te zien vermengen in het badwater.

Hadden jullie eerder al een Lush bad melt geprobeerd?

0 gedachten over “Zin in een gouden bad: Lush Snow Angel Luxury Bath Melt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge