Essie Jump in My Jumpsuit

Hoi hoi,

_MG_4225

In Nederland durf ik af en toe eens in de Etos binnen te springen. Meestal check ik de Essie schappen, want in Nederland zijn ze toch weer 2 euro goedkoper dan in België. Ik was nog op zoek naar twee lakjes uit de voorbije kerstcollectie. Deze stonden daar nog allemaal mooi te blinken. Ik kon wel op en neer springen van geluk, maar dat had natuurlijk vreemd geleken. Ik nam de kleurtjes Jiggle Hi Jiggle Low (die review hebben jullie nog te goed) en Jump in my jumpsuit mee. Deze laatste in roodroze kleur. Het doet mij wat denken aan frambozen.

_MG_4229

De lak komt in de typische Essie flesjes. Hierin zit 13.5 ml en deze lakjes zijn 2 jaar houdbaar. Een leuk accent in het flesje, zoals ik al eerder verteld heb, is het reliëf Verder vind ik de witte tekst op de rode achtergrond heel sneeuwwitjes achtig aandoen. Ik vind het heel erg mooi.

_MG_4233

Een zeer handig accent van de essie nagellakjes is dat op de dop de naam staat. Hierdoor vind je deze kleur gemakkelijk terug in je stash. Daarenboven zijn de namen heel erg leuk.

_MG_4238 _MG_4239

De nagellak is heel mooi gepigmenteerd. Je nagels is volledig bedenkt met één laagje. Zelf breng ik nog een tweede laagje aan, zodat hij net iets egaler lijkt. Net zoals de meeste Essie lakjes, blijft ook deze bij mij goed zitten. Zonder topcoat haalt hij bijna vier dagen zonder chips.  Daarnaast droogt de lak heel snel. Het enige nadeel is dat je echt een basecoat moet aanbrengen met deze lak. Deze trekt heel snel in de nagels, maar dat is natuurlijk omdat ze zo goed gepigmenteerd zijn.

In België is Essie te koop bij het Kruidvat en de Di. Deze lakjes hebben in België een vaste prijs van 11.99 euro. Zoals ik al zei is het in Nederland 2 euro goedkoper.

Waar kopen jullie Essie lakjes? Wachten jullie op bepaalde promoties?

0 gedachten over “Essie Jump in My Jumpsuit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge