Erfgenaam van Cleopatra? Sleek Eyebrow Pencil in 190 Black

Hoi hoi,

DSCF7010

In mijn goodbuy box van Miss Lipgloss vond ik een product waar ik eerst niet goed van wist wat ermee aan te vangen. Een wenkbrauwpotlood is natuurlijk niet zo speciaal, maar ik kreeg hem in een zwarte kleur. Zoals jullie weten ben ik vrij bleek, en is mijn natuurlijke haarkleur ook niet al te donker. Dit is niet een product die ik dagdagelijks ga kunnen dragen. Gelukkig had we op oudejaarsavond een speciale avond georganiseerd, waarbij we ons verkleden. Ik was zelf verkleed als een erfgename van Cleopatra. Daar leek dit potlood ideaal voor te dienen. Dit wenkbrauwpotlood is van Sleek en is in de kleur 190 Black. Jammer dat ze deze geen leuke naam gegeven hebben, maar het is wel duidelijk natuurlijk.

DSCF7012 DSCF7013

Het potlood zit in een matzwarte huls. Wel vind ik het jammer dat ze hierop een lelijk wit etiket opgehangen hebben met de ingrediënten. Er bestaan elegantere oplossingen. Nu ja, je kunt hem er altijd afhalen natuurlijk. Het potlood zelf is heel romig, waardoor die genoeg afgeeft, maar hij is ook niet te zacht. Daardoor kun je er precies mee werken.

Egyptian Look

Hier kun je goed zien hoe gepigmenteerd het potlood is. Ik zie er ineens echt egyptisch uit. Verder kan ik ook heel precies werken, waardoor mijn wenkbrauwen net overdreven dik zijn. Verder bleef het de hele avond goed zitten. Zou ik het opnieuw kopen? Waarschijnlijk niet. Ik vind het een goed potlood, maar het is niet de goede kleur. Ik zou natuurlijk voor bruin gaan. Dan zou ik het met plezier vaker gaan gebruiken.

Dit wenkbrauwpotlood is van Sleek. Deze was te koop op de Miss Lipgloss Shop, maar deze webshop is nu gesloten. Zelf vond ik dit potlood nog bij makeup-bestellen. Daar betaal je slechts 2.99 euro.

Waar kopen jullie je Sleek producten?

0 gedachten over “Erfgenaam van Cleopatra? Sleek Eyebrow Pencil in 190 Black”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge