Ga je mee? Brusselse Persdagen – Deel 1

Hoi hoi,

_MG_7976

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, waren het de laatste twee weken persdagen in bloggersland. Ik ben lekker even naar de nieuwigheden voor de komende herfst en winter gaan kijken. Ik wil jullie vandaag en de komende week laten kennis maken met deze nieuwigheden die eraan zitten te komen. Het is echter heel veel, dus ik heb beslist deze nieuwtjes in meerdere artikels te delen. Ik hoop dat jullie dat tof vinden. De gehele week zal dus in het teken van de persdagen staan en de nieuwigheden die ik te zien kreeg. Vandaag beginnen we in Brussel:

De eerste locatie was in een ministore. Ik ben dol op mini’s, dus ik was heel blij dat deze persbureaus hun oog op deze garage hadden laten vallen.

Babor:

BaborCollage

Het eerste merk die ik zag, was tegelijk ook één van de merken waar ik het meest naar uitkeek. Ik had het merk op één van de vorige persdagen leren kennen en ik was erg nieuwsgierig om meer te weten te komen over dit merk. Ik heb het natuurlijk over Babor. Ik ken dit merk vooral als gezichtsverzorging, maar je kunt er ook terecht voor zonnebescherming en make-up! Ja, make-up. Dat wist ik ook niet, maar ik werd alvast heel blij door dit te zien. De flesjes die je links ziet, zijn een soort serums. Deze kun je toevoegen aan je dag- of nachtcrème. Hierdoor kun je de crème nog meer op maat maken voor je eigen gelaat.

Or Tea?

OrTeaCollage

Ik ontdekte dit merk op de blog van Laurence. Onmiddellijk was ik er erg nieuwsgierig naar, want zoals julie weten drinken wij thuis erg graag thee. Ik moet eerlijk toegeven dat de originele aantrekkingskracht voor mij de leuke verpakkingen waren. Gelukkig kon ik nu ook van de thee proeven en heb ik weer iets bij geleerd. Or tea heeft allerlei sooten in het assortiment. Ik kon proeven van de rode vruchten thee en deze was heerlijk. Zelf wisselen wij thuis enorm af qua smaakjes van thee. Zelf kom ik echter uit een gezin waarbij de visie was we maken niets nieuw open vooraleer de vorige op is. Dat is natuurlijk niet slecht, maar bij thee is dit blijkbaar niet zo goed. Zo zijn er mensen die dagelijks meer dan één liter groene thee drinken. Dit wordt echter afgeraden. Groene thee maakt dat de opname van ijzer in het bloed minder goed verloopt. Daarom wordt aangeraden om af te wisselen en niet dagelijks groene thee te drinken. Dit wist ik nog niet… Ik vond het supertof om dit te weten.

4711

4711 collage

Iedereen kent natuurlijk het merk 4711 van de eau de cologne bij de oma en de opa. Het merk is echter aan het verjongen en heeft een aantal nieuwe geuren in het assortiment opgenomen. Deze geuren komen allemaal in dezelfde verpakkingen, maar kunnen onderscheiden worden via de kleur van het etiket. De geuren bestaan telkens uit de combinatie van twee kern’geuren’. Vaak is dit een frisse fruitgeur en een bepaald kruid. Mijn favoriet was de geur met het roze etiket. Van elk van de geuren is een eau de cologne, een bodymist, een scrub en een douchegel verkrijgbaar. Ik was erg onder de indruk van deze evolutie en zou met veel plezier één van deze geuren aan mijn collectie toevoegen.

Sketchers

_MG_8018

Goh waar begin ik. Ik ben verliefd op de meest rechtse schoen op de foto. Ik was vroeger een echt hakken meisje, maar ik merk dat ik de laatste maanden naar comfortabele en platte schoenen uitkijk. Het is dan ook een pluspunt als deze schoenen er superschattig of cool uitzien. Deze sketchers zijn erg comfortabel en de flamingo’s vind ik supercool. Ik zie mezelf deze al dragen onder een eenvoudig lentejurkje. Op mijn werk kan ik dan nog altijd wisselen naar mijn hakken :).

Shock

Shock Collage

Dit product verraste mijn enorm. Ik moest eerst twee keer kijken wat het was. Het is de Shock van Miss Vela. Het is de combinatie van een panty en een schoen. Het ziet er speciaal en leuk uit, maar zou ik het zelf dragen? Waarschijnlijk niet 🙂

Baija

Baija Collage

Whaaa, ik werd onmiddelijk naar deze producten toegezogen. De verpakking zien er supertropisch en exotisch uit. De geur van de olie is die van de typische tiarabloem. Denk aan de zonnecrème van Yves Rocher en dan weet je wat ik juist bedoel. Alleen al voor de verpakkingen wil ik één van deze producten op mijn make-uptafel, maar ik denk dat de lichaamsolie ook erg voedend is. Tja, deze producten staan alvast op mijn wishlist :).

Foreo

Foreo Collage

Zoals jullie weten wat ik wat laat op het gebied van gezichtsborstels. Ondertussen heb ik mijn clarisonic, maar ik vind deze niet zo makkelijk bij het reizen. Deze heeft dan wel een reisetui, maar je borstel blijft nat. Daardoor kan ze niet goed drogen in je bagage en dat vind ik niet zo handig. Daarom wil ik voor het reizen eigenlijk nog een andere borstel aanschaffen. Daarenboven zou het superhandig zijn als de borstel wat kleiner was. De laatste tijd zag ik heel veel reviews over de Foreo. Ik was er erg benieuwd naar, dus ik was blij dat ik deze kon bekijken op de persdag. Ik dacht altijd dat de pinnetjes van hard, onbuigzaam plastiek waren. Dat is echter enkel het geval bij deze voor de man, de zwarte Foreo. De groene en roze Foreo hebben erg buigzame pinnetje. Deze wil ik echt hebben voor als ik weer eens naar Nederland ga. Deze kun je gewoon afdrogen met je handdoek :).

Esprit Jewellery

Esprit Collage

Esprit: jij bent en blijft een van mijn favoriete merken. Je horloges zijn erg elegant (tenzij je natuurlijk een kinderhorloge vasthebt). De ringen en de oorringen zijn supermooi. Jammer genoeg zijn de juwelen niet heel goedkoop, maar ze zijn zeker nog heel betaalbaar. De oorringen rechts vinden mijn blik onmiddellijk. Ik zei het nog tegen Aurelie. Voor dit setje betaal je 159 euro.

Ik heb jullie niet alle producten getoond. Zo waren ook de nieuwe zonneproducten van lancaster, de primark collectie, Samsonite en American Tourister valiezen, Niaiomy juwelen, de Damart Collectie en natuurlijk mini’s en accessoires te bewonderen. Het artikel werd anders wel heel lang en ik heb jullie de voor mij interessantste dingen getoond. Tot slot wil ik nog heel graag Aurelie bedanken om mij te vergezellen naar deze locatie. Het was een erg gezellig namiddag.

Wat vinden jullie van de Shocks? Zouden jullie het dragen?

Welke producten vind je het leukst om te zien?

0 gedachten over “Ga je mee? Brusselse Persdagen – Deel 1”

  1. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de thee van Or Tea! Ik drink ook supergraag thee, dus ik zou deze ook wel eens willen proberen ^^ Superlief dat je naar mijn review van de Foreo Luna verwezen hebt! Dankjewel Kim! <3 Ik ben echt een grote fan en kan hem echt aanraden! ^^ En inderdaad, om te reizen is hij ideaal omdat hij niet nat blijft, je kan hem blokkeren zodat hij niet per ongeluk kan aanschieten in je koffer bijvoorbeeld en de batterij gaat echt maanden mee, dus een lader meenemen is absoluut niet nodig! ^^

  2. Wat een leuke dag met mooie producten! Die mini’s van Barbor zien er echt heel schattig uit en die Shocks zou ik misschien nog wel dragen, wel in het zwart denk ik, maar vind het wel een grappig idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge