Ga je mee? Brusselse Persdagen – Deel 2

Hoi hoi,

_MG_8074

In Brussel bezocht ik ook nog een tweede persbureau. Aurelie moest jammer genoeg afhaken, maar ik besloot toch langs te gaan.

Food!!!!

Food Collage

Op het persbureau werden we heerlijk verwend door een traiteur. Er waren heerlijke citroentaartjes en brownies. Verder kon ik ook genieten van turks fruit en eihapjes. Hmmm, het water loop alweer in mijn mond als ik eraan terug denk. De traiteur is Marius Corner.

727 Sailbags

727 Sailbags Collage

Dit merk had ik al langer in de gaten. Ik heb een aantal jaar geleden bijgeklust als jobstudent. Ik stond toen aan het strand als kustredder. Daardoor weet ik hoe stevig de zeilen van boten zijn. Als er echter schade ontstaat, wat doen ze dan met die zeilen. 727 Sailbags heeft beslist om deze zeilen te gaan hergebruiken. Ze maken er tassen, handtassen en weekendtassen van, maar ze verwerken het ook in kledij en interieuraccessoires. Ik vind het echt supertof en uiteindelijk nog vrij betaalbaar. Een handtas van dit merk kost rond de 150 euro. Nu als geluk heb, kan ik de tas in het midden rechts winnen. Fingers crossed!

Gucci Jewellery

Gucci Collage

Jaren geleden reed ik paard. Dat is dan ook het eerste waar ik aan dacht toen ik deze collectie zag. Toen ik dat aan de PR dame zei, vertelde ze mij dat dit zeker kon kloppen. Gucci heeft zijn look ontwikkelt rond een paardenbit. Je weet wel: dat stuk metaal dat in de mond van het paard zit. Ik vind het er allemaal heel mooi en ‘urban’ uitzien. Vooral de armband rechtsonder vind ik prachtig!

Birchbox

_MG_8094

Voor dit ‘merk’ ging ik natuurlijk naar het persbureau. Deze merk brengt maandelijks een box mee, waarmee je nieuwe merken kunt leren kennen. Daar ben ik natuurlijk al een tijd op geabonneerd en ik ben er altijd heel tevreden over geweest. Birchbox brengt tijdelijk een extra box uit die extra groen is. Dit vind ik erg interessant, vooral het lov product interesseert mij. Ik vind het een erg mooie inhoud. Daarenboven maakte ik kennis met de drie best verkopende producten op de site van Birchbox. Ik was niet verwonderd om te zien dat de leave-in conditioner van Beautyprotector hier deel van uitmaakt. Mijn review kun je hier vinden.

Bensimon

Bensimmon Collage

Tot slot zag ik ook de nieuwe collectie van Bensimon. Deze ontwerpen is vrij down to earth en dat zie je ook in zijn ontwerpen. Hij maakt wat meer gebruik van de earthy kleuren, zoals bruin en groen. Nu wil hij echter voor de herfst en wintercollectie iets specialer doen en hij gebruikt ook fellere kleuren en glitters. Zelf vind ik de gestreepte handtas en de tablet sleeves links onder erg mooi.

Dit zijn de merken waar ik kennis mee maakte bij de Brusselse persdagen. Ik wil de PR bureaus nog eens bedanken voor de goede ontvangst. Ik bruis al van de inspiratie voor nieuwe artikels.

Naar welk merk zijn jullie het meest geïnteresseerd?

0 gedachten over “Ga je mee? Brusselse Persdagen – Deel 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge