Sometimes You Just Need Some Help – Yves Rocher Flawless Finish Concealer in 01 Beige Clair

Hoi hoi,

DSCF5963 (3)

Laatst was ik weer eens op zoek naar een nieuwe concealer. Ik besloot een bezoekje te brengen aan Yves Rocher. Mijn keuze viel op hun Zero Defaut corrector. Ja, nog een Zero Defaut product. Deze moet donkere kringen onder de ogen wegwerken. Nu heb ik daar zelf niet zo vaak last van, maar wel van rode vlekken en oneffenheden op de huid.

DSCF5966 (3)

Ik koos de kleur 01 Beige Clair. Dit is de lichtste koude kleur. Nu ga ik liever voor een warme kleur, maar die was toen niet beschikbaar. Gelukkig is een gele concealer goed voor de meeste mensen. De volgende keer zou ik wel voor de Rose Clair versie gaan. Deze correcter bevat 1,4 gram en deze is een jaartje houdbaar.

Jammer genoeg kan ik de ingrediënten nergens vinden.

DSCF5967 (2)

De verpakking van de concealer vind ik er heel elegant uitzien. De huls is glanzend zwart en heeft een zilveren bedrukking. Deze zit al een tijdje in mijn handtas en ondertussen is de bedrukking er al volledig af. Dat vind ik wel jammer. De stick kun je gewoon opdraaien, waardoor deze niet geslepen moet worden. Of iets dergelijks.

DSCF5971 (2)

Hier kun je goed zien hoe dik de corrector is. Hierdoor had ik hoge verwachtingen voor deze concealer. Dit is een lichtgele concealer. De concealer voelt trouwens heel romig aan, maar blijft goed zitten. Je moet werken om dit product uit te smeren, maar daardoor versmelt ze prachtig met de huid.

_MG_7048 _MG_7043

Hier draag ik de concealer op mijn rode plekjes en oneffenheden, maar ook onder mijn ogen. Deze concealer is mat en verbergt mij rode plekjes erg goed. Hier word ik erg blij van. Daarenboven blijft deze de gehele dag goed zitten. Ik ben heel tevreden over deze concealer en deze heeft zijn weg gevonden in mijn toiletzak. Als je op zoek bent naar een een goede concealer, zou ik deze toch eens uitproberen.

Deze Zero Defaut concealer is van Yves Rocher. Voor deze concealer betaal je 9.90 euro, maar bij Yves Rocher kun je vaak genieten van kortingsactie. Ik zou niet verwonderd zijn als je deze op kunt pikken voor een vijfje. Dat is heel betaalbaar, toch?

Wat is jouw favoriete concealer?

0 gedachten over “Sometimes You Just Need Some Help – Yves Rocher Flawless Finish Concealer in 01 Beige Clair”

  1. Mhmh, dat ziet er goed uit! Vooral onder de ogen, je gezicht ziet er heel verfrissend uit. 🙂 Matte concealers zijn top, ook dat het niet in de lijnen gaat zitten, dat maakt het product nog geweldiger! Mijn favoriete concealer is op dit moment die van Ben Nye de Creme Highlight, ontzettend romig, de dekking is perfetto en ook nog eens in een hele lichte tint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge