My own cheeky way – Essence Wave Goddess Blush Tint in 01 Loose your heart on the board

Hoi hoi,

DSCF5938 (2)

Vorige zomer lanceerde Essence de Wave Goddess collectie. Ik kocht toen de blush tint uit deze collectie. Jammer genoeg heb ik deze nooit eerder kunnen reviewen voor jullie. Daarom besloot ik dit vandaag toch nog te doen voor jullie. Ik hoop dat jullie dit toch leuk vinden. Wie weet brengt Essence binnenkort een gelijkaardig product uit. Dan weten jullie wat je ervan kunt verwachten.

DSCF5940 (2)

Dit flesje bevat 11 ml en deze is een jaar houdbaar. Deze doet mij denken aan de nagellakflesjes van Catrice, maar met een witte dop. Deze tint kun je zowel op de lippen als op de wangen gebruiken. Dit is een no fuss product, zodat je leuk kunt gaan watersporten, zoals surfen, zeilen,… De tint is verkrijgbaar in één kleur. Deze kleur kreeg de leuke naam ‘Loose your heart on the board’.

DSCF5942-1

De cheek itnt is gelachtig. Deze laat je eerst even in de huid trekken en daarna wrijf je deze uit. Je huid krijgt een mooie roze schijn. Deze lip- en cheektint kun je ook opbouwen. Ik bracht een tweede laagje aan op mijn wangen en amai. Mijn wangen waren echt roze. Let dus even heel goed op bij dit opbouwen!

_MG_7054Hier heb ik het product aangebracht op mijn wangen. Je ziet dat dit een mooi en roze kleurtje heeft. Niet overdreven, maar wel mooi. Een tweede laagje wordt zelfs gevaarlijk. Dit product trekt in de huid en laat een roze, glanzende laag achter. Op mijn lippen heb ik het nog niet geprobeerd, maar volgens mij is het effect vrij groot. Ik ben er wel tevreden over, maar om de een of andere reden ben ik niet superenthousiast. Het werkt goed, maar het doet geen wonderen. Ik vind het soms een licht vlekkerig effect geven.

Deze cheek tint komt uit de Wave Goddess limited editie. Wave Goddess is een Limited Editie van Essence en werd gelanceerd in juni 2014. Voor deze cheek tint moest je 2.59 euro betalen.

Hebben jullie eerder een gelachtige cheektint geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge