Like a juicy blueberry – Inglot AMC Lip Paint in 54

Hoi hoi,

DSCF6597

Bij de persdagen in November kreeg ik bij MaisonPR enkele producten om te testen. Daaronder zat deze lip paint van Inglot. Ik ben al altijd heel tevreden geweest over Inglot producten, daarom was ik heel benieuwd naar dit product. Dit is een lipgloss in een potje.

DSCF6601

Het potje bevat 4.5 gram product en deze is een jaartje houdbaar. Inglot is een tegenhanger van MAC. Ze lanceren kwalitatief goede producten. Naast een mooie glans en kleur, moet dit product de lippen ook verzorgen en een voluminieus effect geven.

POLYBUTENE, PENTAERYTHRILTYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, C10-30 CHOLESTEROL/LANOSTEROL ESTERS, DI-PPG-3 MYRISTYL ETHER ADIPATE, PPG-3 BENZYL ETHER MYRISTATE, MICROCRYSTALLINE WAX/CERA MICROCRYSTALLINA, POLYETHYLENE, PPG-51/SMDI COPOLYMER, DIISOSTEAROYL TRIMETHYLOLPROPANE SILOXY SILICATE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, ETHYLHEXYL PALMITATE, FRAGRANCE, TOCOPHEROL, TRIBEHENIN,ASCORBYLPALMITATE, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, SORBITAN ISOSTEARATE, BHT, BENZYL BENZOATE, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE

Tja, ik vind het moeilijk om iets over deze ingrediëntenlijst te vertellen. Normaal heb ik er onmiddellijk een positief of negatief gevoel bij. Dat heb ik nu niet. Waarschijnlijk omdat ik veel ingrediënten niet herken. Als jullie echter meer info zouden willen over de lijst, laat je het hieronder maar weten in de comments.

DSCF6605

Ik vind de verpakkingen van Inglot altijd heel stijlvol. Dit potje is van doorzichtig plastiek met een glanzende zwarte dop. Vooraan is het merkje heel stijlvol gedrukt. De kleur is nummer 54. Wel jammer dat deze kleuren geen naam hebben. Dit is een bruinrode kleur. Aan de onderzijde van de dop kun je deze gegevens en de houdbaarheid nog eens gemakkelijk terugvinden.

DSCF6607

Ik weet niet of ik de enige ben, maar een onaangeroerd make-upproduct maakt mij altijd heel erg vrolijk. Hoe mooi ziet dat er toch uit :). Zo ook hier en daarom kon ik het niet laten er een foto van te nemen. Ik vind het altijd zonde om deze gladheid aan te breken, maar voor jullie heb ik dit natuurlijk wel gedaan. Jullie willen natuurlijk wel zien hoe dit eruit zit op de lippen.

_MG_7100

Ik dacht eerst dat dit een lipstick was. Daardoor vond ik hem te weinig gepigmenteerd. Het is echter anders. Omdat we te maken hebben met een lippenbalsem vind ik de pigmentatie erg goed. Ik vind de kleur ook heel erg mooi. Het is rood met net dat tikkie extra. Omdat er wat bruin inzit, doet het mij denken aan het flapper tijdperk. Wat een prachtig verloren gegaan era. Denk maar aan de Great Gatsby. Als ik eens wat anders op mijn lippen wil, grijp ik naar deze. Mijn lippen worden er heerlijk zacht door en het product voelt helemaal niet uitdrogend aan. Daarenboven kan ik genieten van een mooi kleurtje.

Deze lippaint is van Inglot. Deze kun je online bestellen op hun webshop. Voor deze lip paint moet je 12 euro neertellen. Dat is niet heel goedkoop, maar ik vind het nog steeds heel betaalbaar.

Wat vinden jullie van Inglot producten?

0 gedachten over “Like a juicy blueberry – Inglot AMC Lip Paint in 54”

  1. Oefff, inderdaad The Great Gatsby! Dat tikje bruin doet het hem ja, I love it! Ik vind het wel mooi, vrij donker, maar uniek. Ik houd van de INGLOT pigments trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge