Boterzachte lippen -Pixi Shea Butter Lip Balm in Honey Nectar

Hoi hoi,

_MG_3926

Oooh oooh, ik was al heel lang benieuwd naar producten van Pixi. Wat was ik blij om ene product van Pixi in één van mijn Birchboxes te vinden. Dit is een getinte lippenbalsem die je lippen goed moet hydrateren en van een vleugje kleur moet voorzien.

_MG_3930

Dit tubetje bevat 4 gram en is 1.5 jaar houdbaar.

Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Ozokerite, Octyldodecanol, Beeswax, Trihydroxystearin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Phenoxyethanol, Vanillin. [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499), Red 6 (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 Lake (CI 73360), Red 7 Lake (CI 15850)].

Ik zie geen parabenen of parfum. Daar word ik heel blij van. Nochtans ruikt de lippenbalsem wel lekker. Volgens mij komt dit door de vanille en sheaboter in dit product. Omdat het een getint product is, moeten er natuurlijk ook kleurstoffen in het product zitten. Verder zitten er veel olie en bijenwax in het product. Daar word ik alvast blij van.

_MG_3931

Kijk hoe schattig deze verpakkingen zijn. De gehele huls van de lippenstift bestaat uit een lentegroen kleurtje. Daarenboven is de dop gemaakt in een bruinroze/oudroze kleur. Dat vind ik een supermooie combinatie. De lippenbalsem zelf is een licht oudroze kleurtje.

_MG_3935

_MG_6954

De swatch is glanzend en heeft een lichte tint. Op mijn lippen geeft deze echter meer kleur dan verwacht. Dat vind ik wel leuk. Het ziet er echt uit als een lippenbalsem met een lichte tint op de lippen. Wel trekt deze licht in de lijntjes en dat vind ik een beetje jammer. Gelukkig vind ik het niet al te sturen. Dit is één kleurtje, maar er zijn ook nog 3 andere getinte lippenbalsems beschikbaar. Ik ben er alvast heel benieuwd naar.

Deze lippenbalsem is van Pixi. Pixi is te koop op de webshop van Birchbox. Voor deze lippenbalsem betaal je 11 euro. Persoonlijk vind ik dat vrij duur, maar het is wel een goed product.

Hebben jullie al ervaring met producten van Pixi?

0 gedachten over “Boterzachte lippen -Pixi Shea Butter Lip Balm in Honey Nectar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge