Lang, mooi en verzorgd haar – Beauty protector Protect and Treat Hair mask

Hoi hoi,

_MG_3888

Vandaag heb ik nog een product uit de Birchbox voor jullie. Deze keer maakte ik een kennis met een haarmasker van Beauty Protector. Ik heb al eens een leave-in conditioner van dit merk gereviewed en ik was er heel tevreden over. Is dit ook zo voor dit masker? Ik kreeg twee testertjes van dit masker en ik probeerde deze met veel plezier uit.

_MG_3891

protect-treat-mask-beauty-protector-exclu

Dit haarmasker komt in een typische Beauty protector verpakking. De basis van de verpakking is wit, terwijl de opdruk rood is. Beauty protector lijkt altijd te werken met een rode kleur in hun verpakking.

In de full size verpakking zit 114 gram, maar zelf kreeg ik twee testertjes van 14 gram (of dus 28 gram in totaal). Daar kon ik zelf 4 maskers mee aanbrengen. Ik heb zelf vrij lang en dik haar, dus iemand anders haalt er misschien 5 maskertjes uit. Dat wil zeggen dat je met de full-size 16 maskers op kan gaan doen.

Dit Beauty Protector haarmasker voedt, herstelt en beschermt het haar. De kruin vind zijn tweede jeugd en het haar glanst prachtig.

Water/Aqua/Eau, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Behenyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycol Palmitate, Diisopropyl Adipate, Cetearyl Alcohol, Ricinus Communis (Castor) Bean Oil, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Fragrance/Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glucose, Citric Acid, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide, Glycerin, Butylene Glycol, Pearl Powder, Amber Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Maris Sal, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Wheat Amino Acids, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Red 33/ CI 17200, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Coumarin.

Wauw, wat ziet er veel shea boter in dit masker. Dat vind ik super. Er zitten wel siliconen en alcohol in dit product, maar daar maak ik mij niet zoveel zorgen over.

_MG_3893

Het masker heeft een lichtroze kleur. Net als de leave-in conditioner heeft dit masker de geur van suikerspin. De geur is niet overheersend, maar blijft wel lang hangen. De volgende dag kon ik nog steeds genieten van de geur van dit masker. Eenmaal droog voelt mijn haar heel zacht en ligt er een lichte glans over. Ik moet eerlijk toegeven, ik ben zeer tevreden over dit masker en ik ben helemaal verliefd op de geur. Als ik wat door mijn stash ben, ga ik deze waarschijnlijk opnieuw aankopen.

Dit haarmasker is van Beauty Protector. Beauty Protector kun je ook kopen op de webshop van Birchbox. Voor een pot van 114 betaal je 23 euro. Dat wil zeggen dat elk haarmasker 1,5 euro kost. Niet goedkoop! Maar dit geur he. Het is masker om jezelf eventjes te verwennen.

Zouden jullie 23 euro betalen voor dit masker?

0 gedachten over “Lang, mooi en verzorgd haar – Beauty protector Protect and Treat Hair mask”

  1. Klinkt goed.. hij is wel vrij duur…. ik ben tot nu toe tevreden met wat ik nu gebruik maar ik heb wel even een screenshot gemaakt van je artikel… ben alleen niet zo dol op siliconen in mijn haar… maar ik hou wel weer van een lang houdende geur en glans hihi.. XoXo Olivia ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge