Gezonde huid komt via een goede verzorging – Sothys Discovery Set voor de gevoelige huid

Hoi hoi,

DSCF6631

Tijdens de vorige persdagen mocht ik het setje van Sothys ontvangen voor de gevoelige huid. Hierin vond ik vier producten uit hun lijn voor de gevoelige huid. Hierdoor kun je je instituutverzorging makkelijk thuis verder zetten.

De producten komen in luxesamples van de grote versie:

  1. Eau Demaquillante Miscellaire
    • Dit is een milde 2-in-1 reiniger. Hij zou in enkele bewegingen alle make-up moeten verwijderen. Het water is op waterbasis en bevat zuivere miscellen. Deze reinigen bij aanraking van de huid de onzuiverheden op milde wijze. Vet en vuil worden geabsorbeerd en maken je poriën opnieuw vrij. Na gebruik zal verdere verzorging beter opgenomen worden door de opperhuid.
  2. Sérum SOS Apaisant
    • Het seruim is lekker vloeibaar, zodat een oncomfortabel gevoel geneutraliseerd kan worden. Daarenboven wordt de kans verkleint dat dit gevoel nog terug komt. Dit serum is een aanvulling op de gebruikelijke verzorging, wanneer je huid ineens extreem gevoelig is.
  3. Masque Nutri Apaisant
    • Dit masker heeft een voedene en kalmerende werking. De textuur is zacht en smelt in de huid.
  4. Fluide Fondant Apaisant
    • Deze crème is geschikt voor een dagelijkse bescherming van de huid

DSCF6634

Eau Démaquillante Miscellaire – 200 ml – 27 euro

Ik gebruik deze miscellaire water nu al een tijdje. Hij haalt er mijn make-up moeiteloos af, enkel met mijn mascara moet ik wat meer moeite doen. Dat heb ik echter met alle miscellaire waters die ik gebruik. Het is een goede miscellaire water en nadien trekt mijn huid niet, daarenboven is mijn huid goed schoon.

Fluide Fondant Apaisant – 50 ml – 50 euro

Deze crème breng ik elke ochtend aan. Mijn huid voelt nadien gevoed en verzorgd aan. Ik ben er erg tevreden over. Daarenboven zie ik geen parfum tussen de ingrediënten staan. Zoals jullie weten, word ik daar altijd erg blij over. Deze crème is 9 maanden houdbaar.

DSCF6635

Serum SOS Apaisant – 20 ml – 48 euro

Ik ben dol op het gebruiken van serum. Mijn huid verwelkomt deze huid altijd met open armen. Dit serum heb ik nu twee dagen uitgeprobeerd. Mijn huid slurpt deze voeding op en het gevoelige plekje verdween. Wel is het een vrij duur serum. Ik zou deze aankopen als ik mezelf even echt wil gaan verwennen.

Masque Nutri Apaisant – 50 ml – 40 euro

De laatste tijd ben ik erg dol op maskers. Deze heb ik met plezier uitgeprobeerd voor jullie. Ik heb dit getest op een dag dat mijn huid extra rood was, doordat ik ziek was. Na gebruik was mijn huid een stuk minder rood en zag mijn huid er ook minder grauw uit. Na gebruik heb ik dit masker met een beetje water in mijn huid ingewerkt en nadien voelde mijn huid heerlijk zacht. Deze zachtheid bleef nog twee dagen non-stop duren. Dat heb ik niet erg vaak met maskers, dus ik ben erg blij met dit masker. Ook dit is geen goedkoop product, maar dit is voor mij het topproduct in deze set. Deze raad ik jullie met veel plezier aan.

Sothys is niet te koop in de winkel, maar je moet naar een schoonheidsinstituut trekken. Waar ze behandelingen met Sothys producten doen, kun je normaal deze producten kopen. Deze producten zijn niet goedkoop, maar dan krijg je ook wel wat.

Zijn jullie al bekend met het merk Sothys?

0 gedachten over “Gezonde huid komt via een goede verzorging – Sothys Discovery Set voor de gevoelige huid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge