Hebben jullie je perfecte bikini al gevonden? Zeeman Bikini EDT

Hoi hoi,

_MG_8817

Tijdens één van mijn laatste Zeeman bezoekjes viel mijn oog op verschillende goedkope EDT’s. De flesjes zagen er superschattig uit en de prijs was zo laag, dat ik besloot drie geurtjes mee te nemen. Vandaag stel ik je voor aan de meest zomerse geur, namelijk ‘Bikini’.

_MG_8825

In deze flesjes zit 30 ml en deze zijn 3 jaar houdbaar. Het product kost 1,79 euro per verpakking. Effe kort gerekend, betekent dit ongeveer 60 cent per jaar. Dat is echt super goedkoop en wie maakt nu ooit een geur op. Bij mij gebeurt dit in ieder geval zelden omdat ik zoveel verschillende geuren heb. Goedkopere geuren draag ik zelf graag mee in mijn handtas, omdat het dan niet zo erg is moest de flacon breken. Bij mijn luxe-geuren zou ik dit een ramp vinden.

AMYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, FARNESOL, BUTYLPHENYL METHYLPRPIONAL, LINALOOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE

_MG_8820

Het is erg moeilijk om geuren te beschrijven en ik kan de geurnoten jammer genoeg nergens vinden. In de ingrediëntenlijst zie ik coumarin en geraniol staan. Van geraniol weet ik dat dit een rozengeur veroorzaakt, terwijl coumarin eerder hooiachtig en warm ruikt. Speciaal voor jullie heb ik iets meer informatie gezocht over farnesol. Farnesol zorgt voor een bloemige geur, denk aan jasmijn en rozen. Ik denk dat ik de geur best kan beschrijven als een ‘opgewarmde’ bloemengeur. De geur ruikt wel lekker en eigenlijk heel volwassen. Dat is natuurlijk door de rozengeur. Normaal hou ik niet zo van rozengeur, maar hier kan ik het erg appreciëren. Ik heb trouwens het gevoel dat ik minder en minder negatief ben over rozengeur. Misschien dat mijn geurenpalette zich verder aan het ontwikkelen is?

_MG_8832

Het flesje van de eau de toilette ziet er erg leuk uit. De tekening met de vlindertjes vind ik erg leuk. De dop ziet er hier paars uit, maar in het echt is deze superzwart. Het bandje is wel het mooie babyroze. Ik had het flesje nog leuker gevonden, moest de zwarte dop fijner en eleganter zijn, maar ik vind dat we voor deze prijs niet mogen klagen. De geur blijft bij mij vrij lang hangen voor zo’n goedkope geur te zijn. Ik kan de geur toch wel 4 uren waarnemen, daarna spuit ik even bij.

Deze geur is de Bikini geur van Zeeman. In de Zeeman is er momenteel een schapje met allemaal leuke, kleine doosjes met verschillende eau de toilettes. Voor elke geur betaal je slecht 1,79 euro. Ik vind de prijs super en drop die vaak in mijn handtas. Voor deze prijs is het niet erg als het flesje kapot gaat, want je kunt gemakkelijk een nieuw flesje kopen. De geur is daarenboven ook erg lekker.

Hebben jullie deze geuren al zien staan bij de Zeeman?

0 gedachten over “Hebben jullie je perfecte bikini al gevonden? Zeeman Bikini EDT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge