Water doet je huid altijd goed – Sothys Hydradvance en Nettoyant du Matin

Hoi hoi,DSCF6576

 

Vandaag review ik nog een setje huidproducten voor jullie uit van Sothys. Ik koos voor de Hydradvance Light Hydrating Cream en de Morning Cleanser.

DSCF6579

 

De morning cleanser staat standaard op mijn toilettafel. Elke morgen haal ik wattenschijfje met deze cleanser over mijn gezicht. Het haalt de laatste overnachtingsrestjes vuil weg uit mijn gezicht. Nadien spoel ik het af met een beetje water. Nadien voelt mijn huid heerlijk verfrist, gereinigd en niet trekkerig aan.

De Hydradvance Light Hydrating Cream zit standaard in mijn make-up tasje. Op werkdagen breng ik mijn make-up aan op de trein en dan is deze crème een lifesaver.  Deze crème voelt lekker licht aan op de huid n deze trekt lekker snel in. Hierdoor kan ik snel verder om mijn make-up aan te brengen. Zoveel tijd heb ik niet op de trein, dus dat vind ik erg handig. Daarenboven lijkt de roodheid uit mijn gezicht te verdwijnen en is lijkt mijn huid egaler te ogen.

Sothys is jammer genoeg enkel te vinden bij bepaalde schoonheidsinstituten. Deze zijn het voor mij echter waard om op zoek te gaan naar zo’n verkooppunt. Ze zijn heerlijk zacht en verzorgend voor mijn huid.

Waar kopen jullie Sothys producten?

0 gedachten over “Water doet je huid altijd goed – Sothys Hydradvance en Nettoyant du Matin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge