Maak kennis met mijn beautygeheim – Kneipp Mijn beautygeheim Huidolie

Hoi hoi,

IMG_0395

Kneipp lanceerde laatst zijn Beauty Geheim. Ik had geluk en ik won de gehele lijn producten. Daarom kon ik deze allemaal voor jullie gaan uitproberen. Ik begon met de huidolie. In deze huidolie zitten vier belangrijke, verzorgende oliën verwerkt: Arganolie marula olie, wonderboomolie en olijfolie.

IMG_0397

De huidolie komt in een glazen flesje en een plastiek dop. Dat ziet er allemaal helemaal elegant en luxe uit, maar het boezemt mij wel schrik in. Ik ben erg onhandig en mijn handen worden meestal nogal slipperig van oliën. Gelukkig is hij nog nooit niet uit mijn handen gevlogen. De dop van de huidolie is een soort druppeldopje. Het druppelt niet echt, maar het is ook niet dat het eruit stroomt. Zelf zou ik hem toch niet omver laten vallen hoor, want ik vrees dat je toch wat opkuiswerk gaat hebben. In het flesje zit 100 ml huidolie.

Helianthus Annuus Hybrid Oil, Olus (Vegetable) Oil, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Ik vind het super dat het geen ingrediënt dusting is. Je ziet de oliën effectief bovenaan in de lijst staan.

De volgende informatie vond ik op de blog van Aranka

  • Marula:

Marulaolie wordt gewonnen uit de zaden van de Marulaboom. In deze olie zit een overvloed aan Omega 6, verzuren en anti-oxidanten. Deze hebben een positieve werking op het natuurlijk herstel van de huid.

  • Argan

Ik ken arganolie natuurlijk al lang. Deze olie is superbekend in Marokko. In de olie zit een hoge concentratie essentiële vetzuren. Hierdoor wordt de weerstand, glans en zachtheid van de huid behouden. Daarenboven zit er ook vitamine E in de olie die de huid verzorgt en beschermt tegen de zon.

  • Olijf

Olijfolie werkt hydraterend voor de huid en zorgt voor een goede vochtbalans. Daarenboven zit de olijfolie tjokvol vitamines, die huid soepel en jong houden.

  • Wonder

De wonderboom bestaat al erg lang en de olie wordt al sinds de oudheid uit zijn zaden gehaald. De olie is heilzaam en verzorgend. Daarenboven reinigt en ondersteunt hij de huid.

IMG_0400

Ik heb de huidolie zelf al drie weken in gebruik. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je heb op een vochtige huid aanbrengen, maar ook op een droge huid breng ik hem aan. Elke ochtend en avond breng ik een beetje aan op mijn benen. De geur van deze olie vind ik erg heerlijk, maar daarenboven voelen mijn benen heerlijk zacht. Mijn benen hebben een mooie subtiele glans en ze voelen de gehele dag verzorgd aan. Je moet de olie wel mooi uitwrijven, want anders zie je de druppeltjes op je huid liggen. Ik ben zelf echt dol op dit product en ik kan het niet meer missen. Huidolie gebruikte ik voorheen nooit, maar ik heb geen idee waarom niet. Dat verandert vanaf nu.

Deze huidolie komt uit de Beauty Geheim lijn van Kneipp. Kneipp is onder andere te koop bij het Kruidvat. Voor deze huidolie betaal je ongeveer 6,40 euro. Deze olie gaat echter zo lang mee, dat ik dit helemaal niet duur vind.

Hebben jullie veel ervaring met huid oliën

0 gedachten over “Maak kennis met mijn beautygeheim – Kneipp Mijn beautygeheim Huidolie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge