Soms heb ik gewoon wat hulp nodig – Primark Sunkissed Zelfbruinermousse in medium

Hoi hoi,

_MG_9627

 

Naast kledij en make-up kun je ook zelfbruiningsproducten vinden bij de Primark. Ik was erg verrast om deze producten te ontdekken bij de Primark. Zelf besloot ik de zelfbruiningsmousse mee te nemen in de Medium kleur. Zoals jullie weten, ben ik zelf melkflessenwit.  Ik bruin helemaal niet en ik word rood en onmiddellijk weer wit. Ik heb deze zomer het voornemen om niet te verbranden, en tot nu toe gaat dat goed. Maar ik zou wel graag een bruin kleurtje hebben. In comes de zelfbruiner. Ik besloot deze mousse er op een avond bij te nemen.

In de flacon zit 200 ml en er zitten geen parabenen of alcohol in het product.

_MG_9636

 

Bij het aanbrengen van de mousse zag ik dat deze een bruine kleur had. Hierdoor kon ik goed zien waar ik hem al had aangebracht en goed uitgesmeerd. Ik was niet bang om vlekken te hebben dan. Ik kroop vol verwachting in mijn bed. De volgende ochtend zag ik dat mijn hoes bruin was. Ooh, nee dat vind ik super vervelend. Maar het ergst was nog wel mijn kleurtje. Het effect was minimaal en ik kon het amper waarnemen. Nee, ik ben niet tevreden over dit product. Deze ga ik niet meer kopen. Dat vind ik zo jammer, want Primark heeft zoveel goede producten. Deze is er voor mij echter geen van.

Ik kocht deze zelfbruinermousse bij de Primark. Moest je houden van een minimaal effect, zou ik deze eens uitproberen, voor mij is het echter 4 euro weggegooid geld.

Wat is jullie zelfbruinermousse aanrader?

0 gedachten over “Soms heb ik gewoon wat hulp nodig – Primark Sunkissed Zelfbruinermousse in medium”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge