Mijn handen zijn dol op amandel – Cien Hydro handcrème met amandelolie en sheaboter

Hoi hoi,IMG_0760

Tijdens de persdagen kreeg ik een nieuwe handcrème om te testen. Jippie!!!! Jullie weten hoe dol ik ben op handcrème de laatste tijd. Deze is met amandelolie en sheaboter. Hmmm, deze gaat hopelijk erg goed voeden.

IMG_0766

In de tube zit 125 ml. Wihi, hier ga ik lekker lang mee kunnen doen. De handcrème belooft vol vitamine te zitten, waardoor de geur beschermd is tegen het uitdrogen. Daarnaast moet hij snel intrekken met een aangenaam gevoel op de huid.

AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, DIMETIHICONE, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, NIACINAMIDE, LIMONENE, LINALOOL, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID

Oh, ik word helemaal blij van deze lijst. Van een handcrème van Lidl verwacht ik minder goede ingrediënten omdat hij zo goedkoop is. Dat lijkt echter niet het geval te zijn. Het tweede ingrediënt is al glycerine wat hydraterend werkt voor de huid. Daarnaast staat de amandelolie (4) en sheaboter (6) hoog in de lijst. Er zit ook silicone in de handcrème, wat een beschermend laagje op de huid achterlaat.

IMG_0771

Wanneer ik deze handrème opdoe, komt mij een heerlijke geur tegemoet. Deze is niet overheersend, maar goed waar te nemen. De geur van amandel is minder sterk dan verwacht. De handcrème is erg vloeibaar. Hierdoor smeert ze makkelijk uit en trekt ze verrassend snel in. Nadien voelen mijn handen erg zacht en zien ze er verzorgd uit. Ik ben zeer aangenaam verrast door deze handcrème. Als je geen uitgebreid budget hebt voor beautyproducten, zou ik deze zeker eens testen. De kans is groot dat je er erg tevreden over zult zijn.

Deze handcrème met amandelolie en sheaboter is van Cien. Cien is het huismerk van de Lidl en voor deze handcrème moet je net geen 2 euro betalen. Dat is superbetaalbaar vind ik.

Zijn jullie ook zo onder de indruk van de ingrediëntenlijst?

0 gedachten over “Mijn handen zijn dol op amandel – Cien Hydro handcrème met amandelolie en sheaboter”

  1. Wat leuk om een review te lezen van de handcreme van de Lidl. Ik moet ook eens daar gaan kijken en dat kan nu ook aangezien er eindelijk een Lidl in de buurt zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge