Bescherm je gezicht tegen de zon, ook achter een raam – Bergasol Zonnecrème SPF 30 voor het gezicht

Hoi hoi,IMG_0801

Zoals beloofd, probeer ik dit jaar een verbrande huid te vermijden. Ik wil mijn huid beschermen tegen de zon en daarvoor heb ik natuurlijk zonnebescherming nodig. Voor mijn gezicht maak ik momenteel gebruikt van de gezichtszonnecrème van Bergasol.IMG_0806

Al is het gewoon onderweg naar het werk of op een terrasje, mijn gezicht moet beschermd worden. Omdat mijn huid erg gevoelig is voor de huid, moet ik voor een hogere factor gaan. Deze van Bergasol heeft SPF 30 en is het uiterste minimum die ik in het begin nodig heb op mijn huid. In deze zonnecrème zit UVA en UVB bescherming, maar daarenboven zit er ook vitamine E in het product. Deze is ook beschikbaar met SPF20, als je dertig te hoog zou vinden.IMG_0803

AQUA, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, DIETHYLHEXYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PVP/EICOSENE COPOLYMER, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PISUM SATIVUM EXTRACT, SOYBEAN GLYCERIDES, SODIUM POLYACRYLATE, DIMETHICONE, POTASSIUM CAPROYL TYROSINE, TRITICUM VULGARE GERM OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, INOSITOL, POLYMETHYL METHACRYLATE, PARFUM, XANTHAN GUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYGLYCERYL-6 POLYHYDROXYSTEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYPERFLUOROPOLYMETHYLISOPROPYL ETHER, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, DECYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BHT, TROPOLONE, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL.

In het flesje zit 50 ml en deze is een jaar houdbaar.

IMG_0809 IMG_0817

Ik vind het flesje er eigenlijk wel leuk uitzien. Het is een compact flesje, dat erg stevig aanvoelt. Ik sluit het flesje altijd dubbel door eerst het spuitje terug te draaien en er dan het dopje op te doen. Dat geeft mij een veiliger gevoel als ik deze mee heb in mijn tas. Deze zonnecrème beschermt zowel tegen UVA als UVB stralen.IMG_0818Ik gebruik deze zonnecrème nu al even. Zelf gebruik ik hem graag, want hij smeert makkelijk uit en laat geen witte waas achter op het gezicht. Daarenboven heb ik gen last van een enorm glanzend gezicht. De crème trekt goed in en ik voel me beschermd. Sinds ik deze dagelijks gebruik, ben ik nog niet verbrand in mijn gezicht. Je moet er wel op letten om deze op tijd opnieuw te smeren. Je gezicht zou er sneller door moeten bruinen, maar daar heb ik nog niet veel van gemerkt, maar eerlijk is eerlijk. Ik heb nagenoeg nog geen terrasjes kunnen doen, dus veel zon heeft mijn gezicht nog niet gezien. Hopelijk heb ik binnenkort wat meer tijd.

Bergasol kun je online en bij de apotheker verkrijgen. Deze gezichtscrème heeft een een adviesprijs van 17,95 euro en dat vind ik voor een beschermd gezicht betaalbaar.

Gebruiken jullie dagelijks een zonnecrème op jullie gezicht?

0 gedachten over “Bescherm je gezicht tegen de zon, ook achter een raam – Bergasol Zonnecrème SPF 30 voor het gezicht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge