Desigual Fresh Eau de Toilette

Hoi hoiIMG_1994

Vandaag heb ik weer een heerlijke Desigual geur voor jullie. Het is de laatste al weer en dit is de Fresh geur. Deze is nu al verkrijgbaar, maar ook in het herfstseizoen heeft hij zijn plekje veroverd.

Deze geur is geïnspireerd door de grote kracht die lieve en vriendelijke woorden kunnen teweegbrengen. Deze geur is gecreëerd voor de optimische, spontane vrouw, zonder vooroordelen. De geur werd gelanceerd in 2015, terwijl de vorige geuren van 2014 stammen. Ik ben al benieuwd naar de geur die ze volgend jaar gaan lanceren :).IMG_2004 IMG_2008 IMG_2011

Ook deze geur komt in een kleurrijk doosje, zoals we van Desigual gewoon zijn. Het is een wit doosje vol kleurrijke bloemen en gele zonnen. Met deze geur roepen ze ons op elke dag een lief en vriendelijk te zijn naar ons medemens. Dat vind ik zo’n mooi doel van Desigual. Desigual omschrijft deze geur als fris, fruitig en bloemig.

ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, AMYL CINNAMAL, CITRONELLOL, EUGENOL, CINNAMAL

De geur open fris met noten van Yuzu, limoen, munt en fruitwater. Daarna wordt ze iets bloemiger en kunnen we de lotus, groene appel en gardenia waarnemen. Tot slot hebben we te maken met een heerlijk warme geur in de kern. Deze is samengesteld met amber, sandelhout, cedarhout en musk.  Ik vind het superleuk dat de noten zo verschillen van top t.o.v. hart t.o.v. de basis.

IMG_2015

Het flesje is een stuk ingetogener dan de voorgaande flesjes. Eigenlijk vind ik dit wel iets hebben. Het lijkt alsof het merk wat volwassener geworden is op deze manier, hoewel ik ook dol ben op de superkleurrijke verpakkingen. De flacon is van een matwit glas en hierop is een mooie gele bloem gedrukt. Het geheel wordt afgewerkt met een gouden dop, waarop het merkje subtiel is gedruk. Door de vorm van de flacon vind ik dat deze heel stevig in de hand ligt. Ik heb minder schrik dat ik deze ga laten vallen. Zelf heb ik een flesje van 50 ml, maar er zijn ook nog twee andere formaten beschikbaar. Zo kun je gaan voor een tasverstuiver van 15ml, maar als je helemaal overtuigd bent door de geur, kun je ook de 100 ml flacon kopen.

IMG_2018IMG_2023

Desigual heeft het weer gedaan. Ook deze geur ruik ik erg graag. Hij is fris, maar ook zeer bloemig. Als je zeer goed ruikt, kun je ook in de verte een vleugje mojito waarnemen. Ik vind het een erg verrassend en speciale geur. Deze doe ik graag op als ik naar een feestje moet. Daarenboven blijft hij vrij lang hangen. Na vijf uur kan ik hem nog licht waarnemen en erna spuit ik even bij. Dat vind ik lang genoeg voor een eau de toilette. Ook deze geur is voor mij een schot in de roos en ik vrees dat ik een nieuw favoriet merk ontdekt heb voor geuren.

Deze Fresh geur is van Desigual. De geuren kun je online op de webshop kopen.

15 ml –    14 euro

50 ml –    39 euro (deze is iets goedkoper dan de voorgaande geuren)

100 ml – 54 euro

Ik zou iedereen aanraden op zoek te gaan naar hun favoriete Desigual geur. Jammer genoeg bestaan er nog geen geurcomputers, anders kon ik jullie ze al laten vergelijken :(…

Welke Desigual geur zou je het meest liggen, denk je?

 

0 gedachten over “Desigual Fresh Eau de Toilette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge