Wat is jouw schoonheidsgeheim? Kneipp Beauty Geheim Doucheolie

Hoi hoi

IMG_0353

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, won ik de volledig beauty geheim lijn van Kneipp op de blog van Desiree. Ik reviewde de huidolie reeds voor jullie en vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over de doucheolie.

Deze doucheolie bestaat op nieuw uit de combinatie van de 4 rijke natuurlijke oliën als in de huidolie. Deze verzorgen de huid en herstellen het vochtverlies.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Parfum (Fragrance), Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citronellol, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol, Alpha- Isomethyl Ionone, Propylene Glycol, Tocopherol.

Oooh ik zie nergen SLeS of SLS daar word ik superblij door. Het is duidelijk dat deze doucheolie vol oliën zit. Het enige wat ik wat minder vind aan de lijst is dat het parfum hoog in de lijst staat. Gelukkig lijkt mijn huid dit niet erg te vinden. Daarenboven zitten er geen kleurstofen, siliconen of parabenen in het product. Dit vind ik nu een ingrediëntenlijst om u tegen te zeggen. De doucheolie zit in een flesje van 200 ml. Er zitten  geen conserveringsmiddelen in het product, waardoor je deze wel al binnen de drie maanden moet opgebruiken.

IMG_0367 IMG_0369

 

Toen ik dit product voor het eerst gebruikte, wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Het is een doucheolie en wanneer je het product in je hand neemt, voelt het inderdaad wel olieachtig. Deze olie wrijft makkelijk uit over de huid en schuimt heel licht. De huid lijkt wel te houden van dit product en zuigt een deel van de olie op. Het voel heerlijk zacht om te douche en door de geur raak ik erg ontspannen. De geur is trouwens identiek dezelfde als deze van de huidolie. Hierdoor kun je de geur goed opbouwen, want de geur van de doucheolie blijft minder lang hangen dan bij de huidolie. Ik ben heel erg tevreden over dit product en ik kan echt staan genieten van de geur en zachtheid van de olie in de douche. Ik zou iedereen aanraden deze even uit te proberen.

Deze Kneipp doucheolie kun je vinden bijvoorbeeld het Kruidvat, maar ook op Bol. De prijs van deze doucheolie is 5,99 euro.

Wat is jullie favoriete product uit de Beauty Geheim lijn?

0 gedachten over “Wat is jouw schoonheidsgeheim? Kneipp Beauty Geheim Doucheolie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge