Bensimon is vanaf nu verantwoordelijk voor het beschermen van mijn tablet – Bensimon Tablet Sleeve

Hoi hoi,

IMG_0875

Tijdens persdagen maakte ik kennis met Bensimon. Ik had wel al van het merk gehoord, maar ik wist niet wat ik ervan kon verwachten. Bensimon is een Frans merk. Deze werd ongeveer 45 jaar geleden gelanceerd. Bensimon wordt geïnspireerd door reizen en het leger. Daarom werkt het merk vooral met natuurlijke kleuren en earthy printjes. IMG_0882

Ik kreeg een leuke tablet case mee. Ik koos voor de combinatie blauw met felroze. Hoe kon het ook anders: ik moest roze kiezen! De sleeve is 25 cm op 21 cm en mijn 7inch tablet kan er perfect in.  De stof is lekker stevig en mijn tablet wordt er goed door beschermd. Dat is handig, want als ik die mee heb, krijgt hij vaak wel eens een duw in mijn handtas. Gelukkig is mijn scherm nog nooit gebroken. Fingers crossed/touch wood dat ik het nu niet gejinxt heb.IMG_0884Aan de voorzijde staat duidelijk het merk en iets dat voor de meeste mensen wel opgaat: “Addicted to love”. We willen toch allemaal dat iemand ons graag ziet. Deze spreuk doet mij er altijd aan denken om anderen vriendelijk te behandelen en leuke complimentjes te geven. Dat vind ik een leuk zij-effect van deze sleeve.

Ik heb even op de webshop rondgeneusd, maar deze kleur van sleeve is er niet meer te vinden. Er zijn echter wel een mooie gele of turquoise versie en het beste nieuws is nog wel dat deze momenteel in promotie zijn. Normaal kosten deze 20 euro per stuk, maar momenteel betaal je slecht 15 euro voor deze sleeve in een ander kleur.

Hebben jullie al ervaring met Bensimon?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge