Compressed deo is erg handig in je strandtas – Dove Soft Feel Compressed Anti-Transpirant

Hoi hoi,IMG_1339

Naast een Rexonadeo, vond ik ook nog twee Dove Compressed deo’s. Met het warmeweer van de voorbijedagenprobeerde ik de Soft feel Anti Transpirant van Dove in compressed formaatuit. dezebevatgeen alcohol en belooft een drooggevoelvoor 48 h.

De compressed deo’s hebben echt mijn hart gestolen. Ik kan deze makkelijk in mijn handtas meenemen. Naast de voordelen die vorige keer al vertelde,heb ik nog enkele voordelen ontdekt. Omdat de verpakking kleiner zijn, kunnen er op één palette met producten 53% meer flesjes gesteld worden. Dit veroorzaakt een reductie van het transport tot 35% van wat het voorheen was. Momenteel zijn er reeds 27 varianten beschikbaar in het compressed gamma en deze zullen uiteindelijk de 150ml flessen vervangen.

BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, PPG-14 BUTYL ETHER, CYCLOPENTASILOXANE, PARFUM, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, C12-15 ALKYL BENZOATE, OCTYLDODECANOL, BHT, DIMETHICONOL, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

Net als de meeste compressed deo’s van Unilever zit ook in deze flacon 75ml.

IMG_1343

Vindjeookniet dat de verpakking er lief en schattiguitziet?IMG_1346Het eerste moment moest ik wat wennen aan de geur, omdat ik niet wist wat ik ervan moest verwachten. De geur is gebaseerd op de geur van babypoeder. Denk aan een lieve en poederige geur. Eenmaal toen ik wist wat ik moest verwachten, vond ik de geur eigenlijk wel lekker en subtiel. Een geur die niet gaat clashen met de eau de toilette of parfum die ik die dag draag.

Daarenboven werkt ze ook erg goed. Net als de vorige compressed antitranspirant. Mijn oksels blijven droog en bij beweging kan ik de geur opnieuw gaan waarnemen. Heerlijk! Zo voel je je helemaal niet vies onder de oksels.

Daarenboven heb ik hier geen last van witte vlekken op mijn kleren. Ik gebruik deze zelfs nog liever dan de Rexona variant. Dit is echt een superaanrader!

Dove kun je kopen bij de meeste drogisten en supermarkten. Voor deze anti-transpirant betaal je 3.59 euro.

Zouden jullie overschakelen naar de compressed versie van je ouwe vertrouwde deo?

 

0 gedachten over “Compressed deo is erg handig in je strandtas – Dove Soft Feel Compressed Anti-Transpirant”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge