Bosnimpf – Inglot Gelliner in 85 Groen

Hoi hoi,_MG_7512

Hoewel er een Inglot is in Hasselt, kan ik het soms niet laten om online enkele producten te kopen. We hebben dan wel geen Belgische webshop van Inglot, maar wij Belgen kunnen allemaal terecht in Nederland.

Daar heb ik tijdens de laatste sale enkele leuke kleurtjes gelliner gekocht. Hierdoor kan ik leuke en speciale en zomerse looks samenstellen. Vandaag toon ik jullie graag de grasgroene kleur. Dit is de AMC Eyeliner Gel in nummer 85._MG_7515

De gelliner zit in een potje van 5.5 gram en is 9 maanden houdbaar. Dat is natuurlijk omdat je deze bij je ogen gebruikt en daar moet je enorm goed opletten voor bacteriën.

Trimethylsiloxysilicate, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Polyethylene, Phenyl Trimeticone, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Caprylyl Glycol

_MG_7519 _MG_7521De gelliner zit in de typische potjes van Inglot. Het potje is doorzichtig, zodat je de kleur goed kunt zien, en heeft een zwart deksel. Jammer genoeg geeft  Inglot niet echt namen aan hun kleuren, dus ik noem deze gewoon lichtgroen. Ik vind deze kleur erg leuk en lente-achtig.

Ben ik de enige die niet graag nieuwe potjes eyeliner aanbreekt? Het ziet er zo mooi en onberispelijk uit wanneer ze nog niet gebruikt zijn._MG_7527Inglot Eyeliner Gel 85 CollageDe gelliner is erg romig en je kunt er makkelijk mee tekenen. Je hebt wel een goede kwast nodig om deze liner aan te brengen. De liner is zo crèmig dat het anders wat moeilijker is om aan te brengen. Wanneer de liner opdroogt, blijft ze muurvast zitten. Het enige nadeel van deze eyeliner is het verwijderen ervan. Die is er echt moeilijk af te krijgen en ik moet altijd goed wrijven om deze eraf te krijgen. Zelf vind ik dat niet zo erg, maar het is wel iets om even rekening mee te houden. Ik grijp meestal naar de Bodyshop Cleansing Butter en dan lukt het mij wel.

Deze kleur is jammer genoeg niet meer te koop, maar misschien komt hij wel terug. Voor een gelliner van Inglot betaal je 14 euro. In de sale moest ik er slechts 7 euro voor betalen. Dat was zo’n leuk prijsje voor zo’n goede liner.

Wisten jullie dat je op de Nederlandse webshop kon bestellen?

0 gedachten over “Bosnimpf – Inglot Gelliner in 85 Groen”

  1. Oh wauw, geweldig product! Ik houd hiervan, vooral de kleur, maar ook hoe romig de eyeliner op je ogen is. Mijn gelliner in het wit is heel droog geworden, zo jammer, maar de kleur.. still love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge