Ik wilde een heerlijke zomer handcrème – Caudalie Pamplemousse Rose Hand- en nagelcème

Hoi hoi,IMG_2166

Laatst was ik weer eens bij de apotheker. Daar viel mijn oog op enkele producten van Caudalie. Omdat ik nog weinig ervaring heb met Caudalie, besloot ik een handcrème van dit merk mee te nemen. Ik koos de hand en nagelcrème met de geur Pompelmoes-Roos.

De hand- en nagelcrème zit in een vrolijke verpaking van 30ml. Deze crème  is een jaartje houdbaar na opening.

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Parfum, Coco-Caprylate, Sodium Cetearyl Sulfate, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Sorbate, Phytosterols, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hydroxide Carbomer, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Tocopherol, Limonene, Butylphenyl MethylPropional

IMG_2168De crème is een net niet lopende lotion. Hij is vrij dik, maar nog steeds vrij lopend. Wanneer je deze op je handen doen, smeert ze erg snel uit en trekt ze snel in. Nadien voelen mijn handen heerlijk zacht en hebben ze de subtiele geur van de handcrème. De geur is een licht zoete, bloemige geur. De pompelmoes neem ik bijvoorbeeld minder waar dan de roos. Ik vind het een heerlijke subtiele geur. Daarenboven voelen mij handen licht vet onmiddellijk na gebruik, maar daarenboven ook lekker verzorgd. Dit is een heerlijke handcrème, met een subtiel effect. Voor een sterker effect grijp ik nog steeds naar mijn Phenomé of Ekos handcrème, maar voor dagdagelijkse verzorging is dit een perfect product.

Deze handcrème kocht ik bij de apotheker. Ik weet niet of ze nog steeds te koop is. Zelf betaalde ik er ongeveer 4 euro voor.

Wat zijn jullie Caudalie aanraders?

 

 

0 gedachten over “Ik wilde een heerlijke zomer handcrème – Caudalie Pamplemousse Rose Hand- en nagelcème”

  1. Ah ik heb nog nooit van dit merk gehoord! Voor de apotheker is dit inderdaad niet duur. Het klinkt wel als een fijn middeltje. Zelf gebruik ik voor mn nagelriemen gewoon niveau. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge