Soms wil je jezelf wat meer verwennen – Dove Purely Pampering Bodywash

Hoi hoi,IMG_1372

Vandaag heb ik een douchegel voor jullie. Deze heeft echter de geur van vanille, waar ik mee moet opletten. Ik weet dat sommigen van mijn familieleden niet tegen deze geur kunnen. Gelukkig was ik weer eens een avondje alleen thuis en moest ik nadien niet meer weg, dus ik besloot deze douchegel voor jullie te proberen. Deze douchegel komt uit de purely pampering lijn en het is de versie met shea boter en vanille. Deze lijn werd in 2012 gelanceerd.

Net zoals de vorige Dove shower gel, bevat deze body wash ook het vernieuwde natrium moisture complex. Na het douchen beloven ze een zachtere en gladdere huid.

Deze body wash zit in dezelfde druppelvormige flacon als alle Dove body washes. Deze bevat 250ml en is een jaartje houdbaar.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Hydrogenated Soybean Oil, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Stearic Acid, Palmitic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Isethionate, Citric Acid, Sodium Hydroxyide, BHT, Tetrasodium EDTA, Butylene Glycol, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Zinc Oxide, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CL17200, CL19140

Yeah, er zit sheaboter in de body wash en ik zie geen SL(e)S of parabenen tussen de ingrediënten staan. Daar word ik alvast superblij van.IMG_1374

 

Ik had deze body wash vroeger al eens uitgeprobeerd. Dat was natuurlijk zonder het vernieuwde natrium moisture complex. Gelukkig is de geur dezelfde gebleven, want ik hield er toen al van. Het is warme geur, waarbij de vanillegeur iets minder uitgesproken is dan verwacht. Deze bodywash schuimt bij het douchen licht en zo zie je maar dat er geen SL(e)S nodig is om schuim te hebben onder de douche. Na het douchen voelt mij huid lekker zacht en de geur blijft een klein uurtje op mijn huid plakken. Ik vind het een heerlijke douchegel en moest je deze tegen komen in de winkel zou ik deze zeker eens uitproberen.

Dove kun je zowel bij de drogist als in de supermarkt vinden. Voor deze shower gel ga je ongeveer 3.5 euro moeten neerleggen aan de kassa.

Vinden jullie dat een douchegel moet schuimen bij gebruik?

0 gedachten over “Soms wil je jezelf wat meer verwennen – Dove Purely Pampering Bodywash”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge