Zijn jullie ook zo dol op arganolie? Yves Rocher Tradition de Hammam Nourishing Argan Balm

Hoi hoiIMG_1469

Voor mijn verjaardag kreeg ik een kadootje van Yves Rocher. Deze was erg leuk ingepakt en in het zakje vond ik een product uit hun Tradition de Hammam lijn. Deze lijn is volledig gebaseerd en ik geloof dat alle producten in deze lijn arganolie bevatten. Zelf ontving hun verzorgende arganbalsem. Zelf kreeg ik een tube van 75 ml. Dit formaat vind ik echter niet terug op hun webshop. Ik zie er een mini van 30ml en een pot van 150ml. IMG_1472

Zoals ik al zei, kreeg ik een tube van 75ml. Dit product is daarenboven een half jaarhoudbaar.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Squalane, Ethyhexyl Cocoate, Coco-caprylate/Caprate, Cetyl Palmitate, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Cetearyl Sulfate, Butyrospermum Parkii Butter, Alcohol, PEG-100 Stearate, Carbomer, Parfum, Methylparaben, Tetrasodium EDTA, Linalool, Limonene, Geraniol, Citrus Aurantum Amara Flower Oil

He, er zit rozenolie en sheaboter in deze balsem. Jammer genoeg zie ik ook parabenen in het product zitten, Nu ja, gelukkig heb ik daar zelf meestal geen last van.

IMG_1475Mijn balsem komt in een stevige plastiek tube. Deze is in een mooi matbruin met lichtere bruine glanzende accenten. De tube voelt vrij stevig aan, maar ik zou hem niet dagelijks in de tas meenemen. De balsem voelt en ziet eruit als een bodylotion. Ik vind de geur van dit product heerlijk, net als velen uit mijn omgeving. De balsem trekt heerlijk snel in en de geur blijft bij mijn nog vrij lang hangen. Ik had dit product vroeger al eens geprobeerd en ik was er toen al erg tevreden over en dat is nog steeds het geval!

Dit product is van Yves Rocher en kun je online op de webshop vinden. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende formaten:

  • 30 ml – 2 euro
  • 150 ml – normaal 22,90 euro, maar nu te verkrijgen voor 12,95 euro

Hebben jullie al ervaring met de Tradition de Hammam producten van Yves Rocher?

 

0 gedachten over “Zijn jullie ook zo dol op arganolie? Yves Rocher Tradition de Hammam Nourishing Argan Balm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge