Glitter goes this way – Lush Star Light Star Bright Bath Melt

Hoi hoi,

_MG_8611

Tijdens de Januarikoopjes sla ik altijd in bij Lush. Dat deed ik dit jaar weer. Ik keek weer eens tussen mijn stash en zag deze bathmelt liggen. Dit moet een van de meest glitterige producten van Lush zijn die ik ooit geprobeerd heb en daarin ligt ook meteen zijn nadeel, maar daarover straks meer.

Wauw, wat is dit een glitterbom. Wanneer je deze vast neemt, zitten je handen onmiddellijk vol glitters. Dit is een bathmelt. Het product leg je daarom zachtjes in je badwater en dan zie je hem wegsmelten. Deze zorgt niet voor een schuim, maar wel voor een heerlijke geur. Daarnaast zitten bath melts en dat is bij deze niet anders, meestal vol oliën.

_MG_8614

Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao) ,Organic Shea Butter (Butyrospermum parkii) , Laureth 4 ,Sodium Bicarbonate , Citric Acid , Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera) , Fragrance , Chinese Ginger Oil (Zingiber officinale) , Lavender Oil (Lavandula augustifolia) , Persian Lime Oil (Citrus aurantifolia) ,Cream of Tartar (Potassium bitartrate) , Sodium Laureth Sulfate , Lauryl Betaine , Titanium Dioxide , Blue 1 ,Snowflake Lustre (Potassium Silicate & Titanium Dioxide), Silver Lustre (Corn Starch, Maltodextrin, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Potassiun Aluminium Silicate, Titanium Dioxide) , *Citral , *Citronellol , Geraniol ,*Coumarin , *Limonene , *Linalool . *Occurs naturally in essential oils

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=lSIyB8BYU24

Deze bathmelt: ik heb er gemengde gevoelens over. Nadien voelt mijn huid heerlijk zacht. Dat is natuurlijk door de grote hoeveelheid olie die door dit product in je bad rondzweeft. De opkuis nadien en de glitters vielen mij echter enorm tegen. Als je deze gebruikt, dan hang je vol, maar dan ook vol met glitters en deze krijg je bijna niet van jezelf af of van je bad. Daarnaast krijgt je daarbovenop ook nog eens een blauw residu in je bad, die moeilijk op te ruimen is. Ik ben niet een persoon die eerst heerlijk ontspant in bad en het dan nog ziet zitten om nog een uur op te ruimen. Daarom is dit echt niet mijn favoriete badproduct, hoe glitterig hij dan ook mag zijn. Nee, ik koop deze niet meer opnieuw. Drie dagen erna vond ik nog een verdwaalde glitter terug op mijn gezicht.

Deze bathmelt komt uit de kerstcollectie van vorig jaar van Lush. Eerlijk is eerlijk, maar ik hoop dat hij dit jaar niet terug komt. Dan is er plaats voor een leuker Lush product. Moest hij echter toch terugkomen en je zou deze willen kopen: hij was in 2014 te koop voor 5.95 euro.

Zouden jullie de opruim van deze bathmelt zien zitten?

0 gedachten over “Glitter goes this way – Lush Star Light Star Bright Bath Melt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge